Cheia 11-13 Septembrie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Florin Drumea

Cheia 11-13 Septembrie

Mesaj de Florin Drumea »

In acest weekend intentionam sa ajungem la Cheia. Daca mai sunt doritori ne gasiti acolo.
razvan tanase
Membru forum
15

Re: Cheia 11-13 Septembrie

Mesaj de razvan tanase »

mergem mergem ! o sa ne trebuiasca tuica sa fierbem ca o sa fie putin frig...si piper ... :D
cristian agopian
Membru forum
15

Mesaj de cristian agopian »

salut , sunt proaspat in clubrv si as vrea sa mai fac o ultima iesire pe anul asta.Deci unde la cheia,nu prea stiu locatia,nu am fost deloc la cheia pana acum.Se pleaca din bucuresti...?sau .... astept raspuns..!
Skoda Roomster 1,9Tdi/Chateau chiara 400.B-dul Basarabia,sect 2,Tel.0726 625 992
Florin Drumea

Mesaj de Florin Drumea »

Noi plecam din Bucuresti in jurei 18.30 vineri, pentru mai multe detalii privind locatia ne auzim la telefon...depinde ce gasim acolo. 😉
cristian agopian
Membru forum
15

E foarte bine k si ora,sper sa termin si eu munca,o sa incerc sa pregatesc bagajul de joi seara.Nr meu de tel. 0726 625 992.O sa incerc sa te sun, k sa vedem poate ne intalnim pe undeva pe drum ,sa mergem impreuna,dar numa sa scap de la munca!!Am uitat sa intreb...exista camping acolo unde mergem sau.....!?
Skoda Roomster 1,9Tdi/Chateau chiara 400.B-dul Basarabia,sect 2,Tel.0726 625 992
cristian agopian
Membru forum
15

OF am uitat , trebuie sa plec la rm.valcea unde o sa las si rulota la bunici ptr ca in fata blocului nu mai am cum ,locuri limitate,si asa cu probleme,noroc cu sotia care nu uitase de treaba asta. Se intorc si ai mei din concediu,motivul da a duce rulota fiind chiar acesta .Poate ma duc la Curtea de Arges sa vad si eu campingul de acolo mai ales k imi este si in drum si apoi duminica o duc la rm.vl.Sper k nu te superi,si astept sa vad pe forum propuneri de activitati pe 2009 (sau ce a mai ramas din el).
razvan tanase
Membru forum
15

Mesaj de razvan tanase »

Nu am ajuns pentru ca sambata mi`am luat un vw broscuta din bucuresti ....a fost ceva neprogramat .... sper ca nu m`ai injurat rau :)
Încuiat