Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Desi aflat in concediu la prietenii nostri de la Mustang Camping, imi face placere sa va transmit prin intermediul forumului invitatia lor la Festivalul baloanelor cu aer cald, editia a IV-a, care se va desfasura la Campu Cetatii in perioada 25 - 27 septembrie 2009.
Cateva poze de la editiile trecute va vor deschide cu siguranta pofta...
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Stie cineva daca se poate campa off in zona Campu Cetatii?
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Bine v-am gasit! Suntem proaspeti rulotisti si, din fericire, tinand cont de detaliile generoase despre locatii si diverse evenimente, pe care le-ati furnizat pe site, prima noastra vacanta cu rulota va fi la Mustang Camping. De abia asteptam sa va cunoastem si... sa ne impartasiti din experienta voastra.
administrez site-ul http://www.360trip.ro , un site de panorame 360 grade care daca nu ar fi fost facut din pasiune pentru fotografie, nu ar fi ajuns sa aiba in 8 luni in jur de 200 de panorame. Pentru ca Festivalul baloanelor cu aer cald este un eveniment de un inedit fotografic foarte incarcat, in cazul in care un participant sau organizator reuseste in timp util sa citeasca acest mesaj si ma poate ajuta intr-un fel sau altul pentru a face o panorama in aer, rog un mesaj privat sau un mail la mike@mike.ro
O sa ne facem si noi prezenta pe acolo...contra tuturor greutatilor.
Si asa ca sa va mai fac chef de baloane am facut dupa un an si filmuletul cu editia trecuta. Sunt un pic cam ocupat ...asta e :x
Am uplodat pe 2 situri diferite in caz ca se leaga de fundalul sonor.