Noi rulotisti in Sibiu!

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ionescu Mihaela
Membru forum
16

Noi rulotisti in Sibiu!

Mesaj de Ionescu Mihaela »

Salutare tuturor rulotistilor din acest club!
Eu sunt Ela, Adi- prietenul meu si Lady - catelusa noastra, de care nu ne prea despartim cand este vorba de iesit in natura. Ne-am luat o rulota de aproape un an, insa nu am reusit s-o inmatriculam decat in aceasta vara. Am iesit doar de 2 ori cu ea; nu prea cunoastem traseele, si nici alti colegi care sa ne insoteasca. Cu toate ca suntem din Sibiu - o zona plina de posibilitati, nu cunoastem prea bine ceea ce ne-ar interesa. Cred ca preferam mai mult zonele off-camping. Cunoaste cineva zone de acest fel? Mai este cineva dispus, din Sibiu ( sau nu neaparat ) sa facem impreuna iesiri in week-end?
Ady, Ela si Lady
Volkswagen Tiguan + Bürstner Holiday 4305
0728 140 777
Scrie răspuns