Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare, vineri seara plec la Camping Comarnic care este situat pe drumul care leaga Curtea De Arges de Rm. Valcea , la jumatatea drumului este un camping foarte ok cu wc, dus, 2 piscine multa umbra si verdeata . Aceste camping l-am gasit exact cum a gasit orbul Braila :D , veneam de la Sibiu si cand am iesit din Valcea la intrarea pe Dealul Negru un agabaritic de vro 250 300 t in fata mea , nu am avut ce face am facut stinga pe drumul acesta , mergind eu asa am gaasit acest camping situt intr-o curba . Am oprit am intrat , am vorbit cu propietarul (Dragos Stancu) mi-a spus preturile , am intrat in bar sa vad cum stau cu preturile am dat o tura pe la wc , dusuri etc este super ok . Preturile de cazare pe noapte sint 50 rulota + echipaj+ curent ,25 cort + echipaj , mai are si 6 rulote de inchiriat . Ca si traseu avem 18 km pana in Curtea de Arges + 25 pana la Vidraru la baraj (facem poze , facem un peste , fotbal , hore etc :twisted: ), pana in Valcea avem 22 km . Daca sintem mai lenesi si nu vrem sa mergem la traseu pe undeva putem sta in curte sa jucam ceva un fotbal sau volei sau sticlism , pahar viteza , coniacanoie,halbere etc ..
Daca sint doritori vineri la 17.00 plecare , oprirela km50 OMV..
Sa auzim de bine , mult vint din spate
Drumuri bune sa avem.
Va salut pe toti ,
este unul dintre cele mai civilizate campinguri de la noi
Dragos , proprietarul campingului este un om de nota 10 , si merita toata stima si respectul nostru
eu merg la acest camping de vreo 2 ani si mereu am plecat multumit de acolo
il recomand cu toata caldura si din inima tututror celor care vor sa petreaca acolo un week-end sau cateva zile de concediu
Stai linistit Adrian l-am salutat eu , am fost acolo de vineri pana duminica a fost foarte frumos , tot respectul pentru acest camping si pentru Dragos un om de milioane . Cred ca in septembrie mai trag o fuga pentru 3 zile pe acolo daca mai sint doritori astept sa facem o iesire ...