Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
We were 2,5 weeks in Romania, Oradea, Carta, Sibiu, Road 7C - Transfagarasian Road, Balea Lac, Sigisoara, Poienari, Lake Vidraru, Cozia, Mamaia, Constanta, Delta Dunarii, Slava Rusa, Slava Cercheza, Bran, Brasov, Rasnov, Poiana Brasov, Predeal, Prahova River, Sinaia, Prejmer, THE 67 C ROAD - TRANSALPNA,
Bukovina, polish villages and many others.
Your Country is absoutely beautiful, have friendly people, good roads , yes, we in Poland have roads not so good like yours :evil: , many turistic atractions.
But most beautiful in Romania are MOUNTAINS. :shock: :shock: :shock:
Va rog pe cei care pot sa traduca comentariile de pe forumul polonez, sa o facă.
Vom intelege mai bine detaliile excursiei facute de prietenii polonezi in Romania, cu rulotele.
Ar fi cea mai elocventă imagine a tarii noastre in anul de gratie 2009.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Am avut rabdarea sa citesc si, mai ales, sa adaptez traducerea de pe Google a celor, deja, 6 pagini cu postari de pe forumul polonez. Concluzia pe care am tras-o este ca doar o planificare atat de temeinica (a durat circa 1 an) a facut ca aceasta deplasare, efectuata cu 6 echipaje (oameni diferiti la urma urmelor) sa fie atat de reusita. In ce priveste impresiile despre Romania, am adunat puncte multe datorita frumusetii naturale a tarii noastre, infrastructurii (sosele si campinguri) bune si caldurii poporului roman.
Dupa cele citite, consider ca Romania a inceput sa recupereze la capitolul destinatie turistica, insa trebuie sa stii ce si, mai ales, unde sa cauti adevarata Romanie.
Multumim Jacek pentru promovarea unei Romanii asa cum poate ea sa fie!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Multumim Costin, maybe some of you sometimes come to see my country?
From Constanta :D to Warsovie is only 1500 km, we have Baltic - a little colder than Black, but the soare is going home TO the sea, in Romania soare are standing FROM the sea - what a different!!!, many, many beautiful not cold lakes and our Krakow
is beautiful like Sibiu or Brasov. Price in camping we have like in Romania - from 50 - to 100 zloty for all. ( 1 leja = 1, 15 zloty )
I thing is better choise for us than going to Austria Germany/France - everything plastic, too much people and prices from kosmos.
Ok, I know so, we havent The Transfagarsian Road :( - this is only in Romanian Karpaten. :lol:
But we have Wawel, Wieliczka, Zakopane = Sinaia, Gdansk = Constanta, but a little bigger, Bieszczady = Bukowina and some others interesting places too... :D
heyka, Jacek.
Please write me in english, my romanian is from google translator.
Eu nu cunosc limba română, dar din ceea ce este Google Translator ...