topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In weekend vreau sa merg cu rulota la SIbiu pentru a asista la un eveniment sportiv.
Am gasit aici o recomandare cu campingul din cisnadioara. Stiu ca mai e un camping in Sibiu pe drumul spre Rasinari/Paltinis. Ati mai fost de curand pe acolo?
Imi recomandati alt camping in/langa Sibiu?
multumesc de ajutor
Ionut
merci Adrian
Voiam sa vad daca mai exista alta varianta in zona. De Ananas am auzit tot pe forum. O sa merg la ei.
Daca ai stat pe acolo, recomanzi pentru o masa buna vreo pensiune sau vreun restaurant in Cisnadioara? Nu am fost niciodata acolo, asa ca orice informatie imi va fi de folos.
Toate cele bune
Ionut
Ionut Mosteanu scrie:am stat la ananas - foarte ok. 2 zile m-am simtit in Germania, nu in RO.
Multumesc de recomandare Adrian
Am stat ieri in camping Ananas. Se pare ca nu ai fost niciodata in Germania. Este o cocina aflata intr-o fundatura de sat aflat la 20 km de Paltinis. Pentru un camper si 2 persoane am platit 18 Euro. Nu au toalete igienice, animalele salbatice si domestice umbla libere prin camping. Spatiul alocat unei rulote este minuscul. Nu recomand nimanui.
Si alta posibilitate de campare la Sibiu care ar fi? Daca spatiul de rulota e mic, eu am o problema, ca numai rulota are 7,2m, masina inca 5m...
Intreb pentru ca as vrea sa ma opresc o zi - doua in drum spre mare anul asta.