GRECIA - partea de Nord

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
ADRIAN Vatamaniuc

GRECIA - partea de Nord

Mesaj de ADRIAN Vatamaniuc »

Am fost la sfarsitul lui iunie in Grecia si am ajuns sa campam intr-un camping din Lithochoro ( Camping Sylvia) - o statiune intre Paralia Katerini si Leptocaria . Am numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste peisajul , amplasamentul , iar in ceea ce priveste utilitatile am doar o singura reclamatie de facut , si anume ca apa calda nu prea era calda . Instalatia de incalzire era solara si se pare ca si randamentul era slab , pentru ca de fiecare data cand era putin mai innourat dupa 2-3 dusuri bazinul era rece . In rest ,am reusit sa mergem pe muntele Olimp , la manastirile de la Meteora si in Salonic pe faleza .
Ca pret a fost mai mult decat OK , am platit 15EURO/noapte pentru rulota , masina , 3 adulti si un copil . Plaja era la mai putin de "o aruncatura de bat " si linistita , ce-i drept cam pietroasa dar avea si portiuni cu nisip.
Oricine doreste relatii , detalii poate sa-mi trimita un mail la care voi raspunde cat pot de repede .
Am incercat sa incarc niste poze aici , dar din pacate nu stiu de ce este imposibil acest lucru.
Amarazeanu Marius
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 21 Iul 1977

Re: GRECIA - partea de Nord

Mesaj de Amarazeanu Marius »

Felicitari ptr vacanta!Sunt interesat de cateva informatii daca se poate!Cati km sunt pana acolo,daca sunt prin apropriere magazine mai mari ptr aprovizionare si nu in ultimul rand daca este nevoie de o rezervare in camping!
MARIUS20/0722604997
Scrie răspuns