6-31 August, Concediu

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

6-31 August, Concediu

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Pe 6-7 August plecam in Austria-Elvetia-Franta, adica eu,o familie din Bucuresti cu un camper (pentru cunoscatori Arcadie) si una din Braila (Viorel), daca sunteti in zona dati un semnal, daca vreti bineinteles.
Traseul: Budapesta- Wiena-Linz- Innsbruck-Zurich-Bern-Lousane-Frejus ( Nice)-Milano-Maribor-Miercurea Ciuc, daca aveti stiinta despre locuri deosebite ce merita vizitate va rog sa dati detalii, orice informatie e binevenita.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: 6-31 August, Concediu

In afara de ce e scris pe forum nu aveti alte idei? 😢

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Pana la Viena poate mergem si noi.Mai astept un semnal si te tin la curent.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Asa colegi, da! 😢

Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Daca tot esti la Milano, dute si la Venetia dac n-ai vazut-o, merita, apoi prin Trieste te duci la Maribor.
Asa autostrada, curatenie si peisaje, mai rar. Sloveni sunt mai "nemti" decat toti, preturi mult mai mici decat in Italia, inclusiv la carburant si tigari. De evitat benzinariile PETROL in Slovenia, calitatea carburantului este mai slab calitativ decat OMV. Personal amabil si cinstit.
Mai vrei detalii, intreaba.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mai vreau detalii, sigur ca da. Venetia am vazut-o si am trecut prin Trieste de 2 ori fara sa ma opresc si am facut de fiecare data cate un tur prin oras.
In Slovenia am fost la fel de 2 ori, am vizitat Postoina si Ljubliana. M-am hotarat sa ma intorc pe la Maribor, pentru ca un coleg mi-a spus ca e un oras foarte frumos.
Ca detalii ma intereseaza: muzee, castele, pesteri, rezervatii, diferite constructii deosebite si orice considerati ca merita vazut.

Oprisan Emil
Membru forum
16

Mesaj de Oprisan Emil »

Gigi, sa iti spun ce am facut eu anul asta. M-am saturat de "recomandari" asa ca am bifat "atractii turistice" pe GPS si unde vedeam iconul aprins stationam si vizitam. In procent de 98% sunt super multumit de rezultat. :lol:
Suntem rezultatul deciziilor noastre...
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Am facut si eu un traseu si deja mi-am bagat pe GPS foarte multe atractii turistice (castele, cascade, pesteri, parcuri de distractie pentru fiica mea, etc...), dar sigur ca daca mai sunt pareri sunt bine venite.
Eu voi incerca anul asta sa evit autostrazile si sa circul pe drumurile paralele, europene sau nationale, asta in functie de timpul pe care-l voi avea si voi sti sa-l gestionez. La intoarcere nu voi mai avea mult timp, asa ca Slovenia o voi traversa in viteza :P , eventual cu o stationare la Maribor.
Emil spune-mi si mie pe unde ai umblat, daca e in zona in care vreau eu sa merg si daca poti pune si niste poze e si mai bine.

Oprisan Emil
Membru forum
16

Mesaj de Oprisan Emil »

Am facut ce stiu de obicei..adica kilometri... :lol: Prima noapte la Balaton, Ungaria...poze pe picasa..http://picasaweb.google.com/ermiprist/Concediu2009#, mai departe a doua noapte la Viena , campingul cunoscut cel din sud, si nelipsita vizita la Prater ,manastirea de la Melk, la 50 km de Viena apoi a treia noapte tot in Austria dar in Zell am See, camping cunoscut dar scump, (45 Euro) A patra noapte la Achensee, granita cu Germania, un camping superb, pe malul lacului, ieftin si liber, cu conditii excelente. De aici nu m-am putut dezlipi cateva zile. Apoi popas la Regensburg, Germania ,cu vizitarea orasului regilor, camping Azur in oras, conditii acceptabile. Plictisit de drumurile Germaniei (groaznice..dupa cum stii :lol: )ne-am indreptat - tot cu autostrazile scoase de pe GPS- spre Praga. Oras frumos, cu campinguri la 400 de metri de gradina zoo, pe o strada vreo 5 campinguri....conditii bune. Traseul asemanator la intoarcere. Rezumatul rezumatului.....a meritat. :lol:
Ultima oară modificat 20 Iul 2009, 17:45 de către Oprisan Emil, modificat 1 dată în total.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Multumesc pentru raspuns, dar mai am o intrebare: a trecut cineva din Austria in Elvetia, adica pe drumul care merge de la Innsbruck spre Vaduz. Intreb asta ca pe harta pe care o am eu se pare ca este o intrerupere undeva, chiar si pe Google am cautat si mi se pare ca ceva nu e in regula cu drumul ala, ori e in constructie sau in alta parte am citit ca nu e practicabil pentru autoturisme.

Oprisan Emil
Membru forum
16

Mesaj de Oprisan Emil »

Am incercat eu anul trecut si nu s-a putut. Am venit din Elvetia prin Liechtenstein....apoi Austria ....Bludenz prin Vaduz.
Oprisan Emil
Membru forum
16

Mesaj de Oprisan Emil »

Am incercat sa venim prin Bad Ragaz spre Chur si acolo era inchis. Deci ne-am intors la Sargans si de acolo autostrada (ca tot am dat 30 euro) plus drum national pana la Schaan....si Feldkirch. Drum bun..... :lol:
Scrie răspuns