Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La sfarsitul asta de saptamana am fost acasa si am facut 2 trasee. Unul mai scurt si mai lejer si unul de culme, mai lung si mai dificil.. cateva poze..
Am gasit chiar si rulote pe traseu.. :D de fapt una, ca una pare stationara..
Mai multe poze aici:
Superbe poze !
Mai ales prima, cu "mandra" printre trandafiri ! :D
Chiar ieri discutam cu doi Fronteristi de ceva trasee "de creasta" in genul celor pe care le-ai facut tu, dar ceva mai aproape, adica traversare Cetateni- Bolboci (in linie dreapta 23 km)
Dupa cum vad, cred ca "o sa te calcam" si pe tine ca sunt o multime de frumuseti in zona !
Am insistat destul de mult la poze de pe drum, care in mod normal ar fi cam multe, dar, nu se stie niciodata... nu o sa ajungem noi cu rulota pe varf de munte, dar macar pe o vale.... Drumul de pe valea oltetului e ok, si rulota aia spune multe..se poate campa.. :D :D
Frumos, mi-ai amintit de o superba vacanta petrecuta in zona, cu plimbari la Schitul Jgheaburi pe Muntele Cacova, apoi pe Valea Cheii la Schitul Pahomie cu biserica construita sub o stanca..., impresionant..., si apogeul urcusului, la Schitul Patrunsa baza Buila - Vanturarita- Stogu, unde este o priveliste absolut mirifica. Mai mult ca sigur anul acesta reeditez... :D
Iata si un film cu imagini din plimbarea descrisa. http://www.dailymotion.com/video/xdm5iz ... hom_travel