Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare CLUBRV !!!
Invitatie la bronzat !!! Incepand cu data de 14.06 suntem o rulota cu doua fetite(7-9 ani) si dorim
sa petrecem ceva zile la Corbu si apoi la sfarsitul saptamani sa plecam spre delta.
Se adauga si fratele meu cu rulota si inca doua fetite(9--12ani) de pe data de 16.06.
:roll: :roll: :roll: :roll:
Daca este cineva interesat nu ezitati sa ne contactatii .
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
:shock: :shock: :shock:
buna ziua
La sfarsitul acestei saptamani merg la Corbu doua rulote ,,Sava si finu""
Asteptam vesti si sfaturi de la ei...
O zi buna in continuare
tlf.0723547026
Abia astept s-ajung si numar zilele pana atunci...AMR 11 zile...Victore, te sun sa-mi spui si mie care e treaba pe-acolo
Ma intereseaza mai mult o sursa de apa dulce, in sat undeva pentru dus si gatit
Week-end placut si vreme frumoasa de plaja si baie :lol:
:D :D :D :D
salutare
Vestii bune ....este super !!
Am aflat si un traseu nou.
Au fost ceva rulote sambata si duminica la Corbu,sper sa ne adunam si saptamana asta....
tlf.0723547026
Radu cum este drumul de acces si cat de aproape de plaja se poate de campa(cunosc locul) anul trecut de prin august nu lasau sa campezi la mai putin de 100 de metri de plaja Au introdus cumva vreo taxa,se zvonea si lucrul asta.
Poze ceva...nimic :?:
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Va rog frumos sa descrieti drumul, pe unde se ia. Eventual cateva repere GPS - eu merg numai noaptea - este pe drumul de beton din Corbu sau mai la nord din Vadu? Mi-as dori sa mai gasesc undeva o plaja pustie "ca pe vremuri"
Multumesc
Ovidiu Ciobanu scrie:Va rog frumos sa descrieti drumul, pe unde se ia. Eventual cateva repere GPS - eu merg numai noaptea - este pe drumul de beton din Corbu sau mai la nord din Vadu? Mi-as dori sa mai gasesc undeva o plaja pustie "ca pe vremuri"
Multumesc
Oare chiar crezi ca mai poti gasi o plaja pustie ca pe vremuri, odata ce este mediatizata cel putzin intr-o familie atat de mare ca Clubrv?
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
In weekendul 20 - 21 vreau sa merg si eu in zona. Daca stie cineva un loc bun de pus rulota pls PM cu indicatii. O sa ajung vineri noaptea si nu o sa-mi fie usor sa gasesc un loc bun.