Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
salut pe toti membrii forumului!
anul acesta eram in trecere prin zona Gura Diham am vazut 'pajistea de rulote".tot acolo m-am intalnit cu un vecin rulotist si asa cred ca am luat 'microbul"
2 saptamani mai tarziu aveam rulota
este englezoaica inmatriculata ,
a avut un geam crapat care a zburat pe drum...la Campulung costa in jur de 350 euro dar l-am facut pe comanda la tipul din militari care confectioneaza faruri stopuri etc doar cu 230 RON este gen termopan adica dublu, din plexiglass fumuriu a iesit f bine!
sa auzim numai de bine!!!
Foarte frumoasa.Sa o stapanesti sanatos si sper sa ne intalnim cat mai curand(si eu am tot o englezoaica si sunt incantat de ea).Te rog sa completezi rubricile de la profil sa stim si noi localitatea,varsta,pasiuni si daca poti sa ne dai mai multe date despre rulota(pret,an de fabricatie,masa).
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com
multumesc de primire
din pacate am probleme cu timpul liber :!: :?: :!: (lucrez cam 30 de zile pe luna)
asa ca astept concediul ca sa ma pot bucura de ea
anul de fabricatie este 1993, lungimea 6220 latime 2150 si h 2400,proprie980 mma1100 ,2350 euro inmatriculata
are ceva probleme la exterior: grila de aerisire ,un geam, roata de manevra(am gasit-o la hornbach la 80 ron)
are redresor si baterie (trebuie inlocuita bateria) apa calda(nu am probat inca instantul cu gaz) ,dus wc incorporat frigider si truma(cred ca asa se cheama sobitape care inca nu am avut timp sa o probez :oops: )..
sa auzim numai de bine!!
salut
lucrurile la mine au stat cam asa:
a fost atinsa in coltul de sus spate (la vre-o parcare cu spatele prin craci sau ceva de genul)si fostul propietar a aplicat un fel de cauciuc autovulganizabil de latimea benzilor adezive se pare ca nu a fost de ajuns
s-a infiltrat apa si a prins acel miros specific de mucegai (am gasit chiar lemn putred in zona porilor)
am fost nevoit sa demontez tot coltul cam 1 metru in spate 1.5 metru pe lateral pe toata inaltimea 1.9m si am inlocuit tot lemnul de rezistenta , placajul si poliesterul de 30mm.
in loc de placaj am pus osb si stinghile de rezistenta 6 la numar la 2.2m bucaata si 4 tuburi silicon special de lemn metal si 1 cutie adeziv metal lemn,un box poliester si cam 200 doua sute holsuruburi,aproximativ 30 ore de munca 2 persoane.
sunt foarte multumit a iesit foarte bine ,si destul de ieftin cam 500 ron.
Pune niste poze cu englezoaica te rog,eu sunt in cautare de asa ceva.In functie de timp cred ca ma voi deplasa pana in Anglia pentru a o lua direct de la sursa.