Camping "Gyopar"-Rimetea, jud. Alba

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Camping "Gyopar"-Rimetea, jud. Alba

Mesaj de Liviu Odagiu »

NU va recomand acest camping. În primul rând trebuie mentionat ca NU este un camping pentru rulote. Nu are spatiu pentru rulote ci doar casute si loc pentru corturi. NU are nici un fel de dotari sau facilitati pentru rulote(curentul de la 30 de metri daca ai cablu, camparea se face în parcarea pensiunii pe pietris si nu pe iarba si nu este loc decât pentru maxim 2 rulote, nu exista loc de deversare a toaletelor, apa de la robinet cu bidon).
Desi când am discutat la telefon patronul ne-a asigurat ca are facilitati pentru rulote când am ajuns...ne-am trezit plasati în parcare. Campingul în sine este foarte frumos dar lipsa oricaror facilitati si atitudinea patronului(care se uita urât ori de câte ori spalam o farfurie, care a vorbit si s-a purtat frumos doar pâna când am achitat camparea si care în ultima zi la ora 12 ne-a dat efectiv afara întrerupându-ne alimentarea cu curent) ma fac sa nu mai revin niciodata acolo.
Eu personal nu recomand la nimeni acest"camping".
Câteva imagini.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Camping "Gyopar"-Rimetea, jud. Alba

Mesaj de Sandu Toma »

Pacat, fiindca din poze vad ca locul ar avea ceva potential :(
Este foarte greu pentru unii patroni sa inteleaga ca un minim de conditii si de solicitudine ar face turistii sa revina si chiar sa recomande si altora locatia.
Orice problema are o rezolvare practica
Oprisan Emil
Membru forum
16

Mesaj de Oprisan Emil »

Chiar frumoasa locatia...pacat ca mai avem de invatat la capitolul civilizatie si bun simt... :oops:
Suntem rezultatul deciziilor noastre...
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

E incredibil sa vezi ca cineva are o asemenea proprietate si se comporta astfel, in timp ce majoritatea dintre noi rulotistii trebuie sa ne rezumam la a visa ca intr-o zi vom avea propriul camping! Pacat, ca in poze arata bine.
Tavi
RO +40745007103
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Arata super !,..pacat,...din ce in ce ma conving ca astia din Alba au o problema...?!
Amalia & Calin
0722.240.240.
Lulu Mitrana
Membru forum
17

Mesaj de Lulu Mitrana »

Buna,

subscriu si eu parerilor celor care au scris deja aici,am avut 3 experiente neplacute la acest camping,ultima oara,desi sunasem inainte pentru a rezerva un loc pentru rulota,la sosire patronul nici nu ne-a primit,motivand ca are un grup mare de turisti maghiari si...nu mai avem loc!La cele doua opriri anterioare celei cu rulota,fiind doar cu masina in plimbari de week end si vrand sa luam masa acolo,am fost refuzazati la fel de "politicos" pe motiv ca sunt clienti multi deha,si trebuia sa sunam inainte!!!
Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian »

Concluzia? Un cacacios de doi lei. Scuze,dar iau foc cand aud asemenea chestii. DE EVITAT :evil:
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

O fi avand prea multi clienti ....... :la casute :? , noi oricum vom evita si vom avea grija ca si prietenii nostrii sa afle...... :shock: :roll:
daniel paiu

Mesaj de daniel paiu »

am stat in acest camping 2 nopti, acum 3 ani, cu cortul e drept. ca o parere generala, pot spune ca a fost relativ ok. parerea mea este ca proprietarii sunt foarte putin interesati (sau deloc) de partea referitoare la corturi si rulote. mai exact nu au nici un fel de amenajare sau facilitati nici pentru corturi si nici pentru rulote. si cred ca sunt la fel de putin interesati de clienti romani. imi aduc aminte ca la vremea respectiva cautand pe net locatii de camping din romania nu am gasit pe nici un site romanesc amanunte despre acest camping, in schimb, din intimplare, am dat peste el intr-un site olandez sau maghiar, nu mai retin. dupa cum se poate vedea intr-o poza de mai sus cu placuta de la intrarea in camping, este trecut un site .hu. la sosire chiar am fost chestionati de catre proprietar (amabil, ce-i drept) de unde aflasem despre ei, dupa spusele lui fiind primul moldovean care ajungea la ei (sunt din iasi). si chiar eram singurii romani din camping in acel moment (toate casutele si camerele erau ocupate de turisti unguri). ca atitudine a proprietarului -destul de rece si putin iritat de prezenta noastra, asa m-i s-a parut, pe cand cu ceilalti turisti unguri avea evident o alta atitudine.
ca o concluzie generala, nu pot sa zic ca sigur o sa ma intorc acolo, dar este o varianta de luat in calcul (in mare, ok- curat, inchis, zona foarte frumoasa, dar cu destul de putine obiective in apropiere) in cazul in care se doreste camparea in zona respectiva.
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

Cred ca s-a conturat imaginea!
Daca esti roman, evita!
nickul meu este kosfunny
Bogdan George
Membru forum
17