Intorcindu-ne de la SEIMENI 1 MAI si vazind ca-i vremea e superba, ne-am gindit a poposi o noapte la" Camping Perla"- Amara, caci tot nu mai postase nimeni de aceasta locatie.
Am gasit o curte curata, in continua amenajare si extindere, cu posibilitati pt aproximativ 20-25 de rulote. Noi, ca de obicei ne-am asezat pe aleea betonata a debarcaderului :)
Ne-am instalat. Incredibil, dar in timp ce in Bucuresti ploua, aici erau fix 26 de grade. Am dat o tura prin locatie, pentru a vedea ultimele modificari. Au aparut citeva casute noi
Tariful este de 40 lei/rulota - echipaj plus 10 lei pt curent. Daca se sta mai mult de 2-3 zile este discutabil. Oricum, e mult mai ingrijit si se vede ca se munceste pentru si mai bine
Ne-am bucurat de o minunata zi de plaja. Gazda ne-a vizitat ca de obicei. Planurile viitor nu suna rau. Lacul e curat si e populat cu peste pentru mincinosi :) Suna bine se pare...
Penru cei aflati in tranzit, sau pt pescarii amatori, cred ca este un loc ideal. Fiind la mijlocul distantei Bucuresti-Litoral, e un bun popas. Concluzia noastra e ca-i bine de vizitat.
Si in final un "portret" a unui "purcel " :P , de care bineinteles ca nu am mai scapat...pina nu l-am ghiftuit....E harnic, acum latra de sub camper, drept pt care continui sa postez :)
.....................