Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua!Deja imi este dor de voi si abia astept sa mergem din nou la Voina!Am facut si noi cateva fotografii,dar ale voastre sunt mai frumoase!O sa incerc sa le atasez diseara.Multumiri celor care au avut incredere si au vrut sa fie alaturi de noi!E atat de frumoasa viata cand ai alaturi oameni minunati !
Informare pt.rulotisti:in caz ca plecati cu rv-ul si constatati ca ati uitat mancarea acasa,sau vi sa parut prea scumpa,nu disperati:cautati un echipaj cu nr.de inmatriculare TR-...-VAN,campati in imediata vecinatate si problemele voastre au luat sfarsit:cu drag veti primi ciorbite,fripturele,sniteluse,desert (cat pentru zece persoane )...nu ramane decat sa spuneti multumesc...
Te salutam,Vali !!!
Am rugamintea sa-mi dai adresa completa a colegului din Teleorman. :D Cunosc un individ care abia asteapta sa afle unde campeaza (sa-l curete ) :oops: Feriti-va de ''omul negru'',este un tip bine facut care pluteste (precum cei din reclama la energizante) dupa fumul de la gratar (nu incercati sa va ascundeti are nasul foarte fin ) :oops: :oops:
Bravo tineret, se pare ca excursia a reusit, in ciuda conditiilor drumului.
Felicitari si la cit mai multe iesiri cu curaj off camping in zone montane.