Indubitabil

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gheorghe Sava
Membru forum
16

Indubitabil

Mesaj de Gheorghe Sava »

Buna seara. De ce ,,indubitabil,,? Ma numesc Sava Gheorghe si sunt din localitatea Valea Lupului (la o aruncatura de shiomag de Iasi, pe drumu ce leaga Iasul de Tg Frumos si mai departe Roman sau Suceava) si foarte aproape de Budai(as putea spuneconsatean cu baietii care au facut parodia la reclama Budweiser). Mai nou ( de aproximativ 1 luna) sunt posesorul unei rulote Swift Coronette cu an de fabricatie 1986. M-am indragostit de rulota anul trecut(as folosi RV dar sincer va spun nu stiu de unde vine) cand mi-am petrecut cel mai frumos concediu(aprox 10 zile) departe de fabrici si uzine, undeva la baza barajului Vidraru, pe o ,,limba de pamant'' , langa rau(trebuia sa am grija la coborare sa nu pasesc in apa).Promit ca o atasez ceva fotografii.Numai ca anul trecut era vorba despre un Bergland si o foloseam in baza unei intelegeri cu al meu cumnat(eu o intretineam), iar acum.... Dar sa revenim la... rulotele noastre. Cum spuneam sunt proaspat posesor de ...RV. Swift Coronette adusa din Anglia. Are 670 kg goala si cu un maxim autorizat de 850 kg dotata cu wc Thetford, dus, aragaz cu cuptor,frigider Electrolux 220-12-gaz, sobita Carver Trumatic, incalzitor apa ,,Casacde 2'', cort si alte accesorii care sa-ti redea confortul de acasa. Redau toate datele tehnice din cartile care insotesc rulota, deoarece (din cate am inteles) fiind din 1986, nu are carte de identitate. Si drep dovada de aprox 1 luna ma chinui sa-i fac o carte de identitate(declaratii notariala ca nu ai facut modificari la elementele de identificare, vezi ca nu ai reflectorizante portocalii, si nici albe,. si nici........ ) Ca la noi. Cu aceasta introducere rog a fi primit in randurile tinerilor rulotisti ( in toamna fac 42 de anisori). Declar ca nu am colaborat si ca nu am facut parte din alte grupuri similare. Voi incerca sa atasez ceva foto. Sper sa-mi reuseasca. Pentru inceput zic ca ajunge. Multumesc anticipat pentru primire.
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Re: Indubitabil

Mesaj de Roman Vasile »

Gheorghe Sava scrie: (as folosi RV dar sincer va spun nu stiu de unde vine).
Bine ai venit! Pentru a sterge ceata in legatura cu "RV":vine de la Recreation Vehicol-si cuprinde toate casutele mobile, fie ele rulote sau autorulote (campere)
Gheorghe Sava scrie: Declar ca nu am colaborat si ca nu am facut parte din alte grupuri similare.
:D Nu este nici o restrictie, poti sa faci parte si din alte forumuri cu preocupari similare! Din contra, avand informatii din mai multe surse, reusitele concediilor vor fi si mai sigure!
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Bine ai venit intre noi!

Pune poze sa vedem si noi despre ce este vorba :)

Cat priveste inmatricularea, in ce stadiu ai ajuns? Ai reusit sa obtii C.I.V. de la R.A.R.? daca nu, ce formalitati mai ai de indeplinit? Intr-adevar, rulotele englezesti, aduse din UK, nu au carte de identitate. Cu toate acestea, in baza de date a R.A.R. exista posibilitatea de adaugare a fiecarul model nou de vehicul pentru care se solicita eliberarea C.I.V. Scrie pe forum si sigur vei primi raspunsuri, deoarece mai sunt colegi care au trecut prin exact aceeasi procedura.

Succes!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Titel Cojocaru
Membru forum
16

Mesaj de Titel Cojocaru »

bine ai venit printre noi. e bine ca se mareste numarul de rulotisti. asteptam imagini ca eu nu am reusit sa le pun, inca!
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Gheorghe Gheorghita
Membru asociat
17

Mesaj de Gheorghe Gheorghita »

Bine ai venit printre noi....VECINE!!!! S-ar putea sa reusim sa-ti dam o mâna de ajutor , daca doresti , aici acasa la Iasi. Astazi am facut 250 Km catre Iasi, cu rulota dupa masina si din nefericire, ca niciodata nu am intâlnit pe drum , nici o alta rulota sau autorulota....O spun cu tristete , pentru ca vad in Iasi foarte multe rulote inmatriculate parcate prin curti si nu stiu ce fac proprietarii cu ele.... Repet , daca ai nevoie ...suntem aproape!
Gheorghita
vw t4 si uaz 452 rulota hobby 520
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bun venit, felicitari pentru rulota si mai ales pentru boilerul Carver Cascade 2 !
Sper sa te intalnim curand ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
Gheorghe Sava
Membru forum
16

Mesaj de Gheorghe Sava »

Sper sa reusesc cu atasarea fotografiilor. Sunt pozele cu care am fost vrajit de vanzator.
Referitor la inmatriculare, maine sunt programat la RAR. Am facut o mare greseala ca am apelat la o conostinta referitor la programare si ce mai urmeaza dupa.Si nu am apelat in ideea de a sari anumiti pasi sau mai stiu eu ce astfel de idei. Voiam sa fiu foarte bine informat sa nu ma tot frece cu caciulita de la i sau ca am basca cu cozorocul pe dreapta(la momentul respectiv nu stiam de existenta acestui forum). Daca eram baiat destept si mergeam singurel, ca orice amarastean, cred ca era rezolvata mai demult problema. Dar ......... Mereu avem cate ceva de invatat. Va voi tine la curent cu mersul problemei. O saptamana cat mai buna.
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Arata frumos rulota. S-o stapaniti sanatosi!

Asteptam vesti referitoare la inmatriculare si bafta la R.A.R. maine!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Gheorghe Sava
Membru forum
16

Mesaj de Gheorghe Sava »

Seara buna! A trecut si ziua de azi,mai mult sau mai putin placuta. Dupa cum spuneam aseara, azi am avut programare la rar. La 10.30 fix eram acolo. Dar nu inteleg un lucru. De ce te mai programeaza? La ora 12.00 am intrat pe stand. A fost relativ simplu mai putin partea cu seria de sasiu. Au gasit o serie poansonata pe protap care nu are nicio legatura cu seria inscrisa pe placuta de pe sasiu si respectiv in actele de vanzare-cumparare. Si aseara aveam ceva presimtiri in ...sange. Cozorocul la basca a fost putin intr-o parte. Declaratia notariala pe care mi-au solicitat-o initial nu mai era buna(referitor la faptul ca nu am adus modificari la serii) si de fapt trebuia una cu privire la documente de identitate ale rulotei pe care nu le-am detinut niciodata. Fuga la notar, declara ce trebuia declarat, da explicatii de ce nu a fost buna prima, semneaza, si fuga la rar. Ceteste domnul declaratia este ok dar,.........mai este o problema. A uitat sa masoare dimensiunile rulotei. Rulota pe care , bineinteles, o parcasem la loc curat de ...asteptat, in celalalt capat al orasului, adicatelea vro 15 km. Dupa negocieri ne-am inteles sa fac eu masuratorile si sa le trimit. De ce ne intristam ca traim in Romania? Dar partea buna este ca la rar(stiu ca se scrie cu majuscule, dar azi nu pot) am mai vazut inca 2 rulote pentru emiterea cartii de identitate. Tot un Swift, dar alt model. Si parca mi s-a parut mai draguta ca a mea. Era si un an mai bun. Dar asa suntem, tinjim la ce nu-i a nostru(mai ales barbatii). Cealalta un Bergland. Deci, ne inmultim. Referitor la costuri......... vreo 500 noi fara ceva firfirei. Nu stiu, e mult, e putin? Ma gandesc cu groaza la momentul Politie. Una seria pe contractul de vanzare, alta seria pe carte. Dar sunt un optimist...........
Gheorghe Gheorghita
Membru asociat
17

Mesaj de Gheorghe Gheorghita »

Politia completeaza certificatul de inmatriculare dupa Cartea de identitate . Pe ei nu-i intereseaza seria de sasiu. Eu am avut o greseala in Cartea de identitate , desi au vazut ca este o greseala, au comletat certificatiul de inmatriculare, conform cartii de identitate emisa de RAR, adica ... gresit. Masina mea era trecuta in CI ca având culoarea CREM , dar in realitate era VERDE METALIZAT. Cele doua evenimente se petreceau la 24 de ore unul dupa celalalt. Eu am cumparat masima verde metalizat,iar pentru vopsea am platit 250 euro in plus, dar Politia nu m-a crezut....si gata.... Banuiesc,.... doar banuiesc.....ca sunt aceleasi persoane care vor completa si certificatul dv....
vw t4 si uaz 452 rulota hobby 520
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Bine ai venit in rindul nostru al impatimitilor de rulote .
Sa o stapiniti sanatosi!Arata f.bine si mult succes la
imatriculare.Vint din spate si tine aproape de noi!!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Gheorghe Sava
Membru forum
16

Mesaj de Gheorghe Sava »

Salutare. Nimic nu este simplu pe lumea asta. Am fost iarasi la rar(nici de data aceasta nu pot scrie cu majuscule) ca sa predau schita cu masuratorile. Schita facuta de ei si masurata de mine. Si ghici..... Au uitat sa traca pe schita masurarea ecartamentului. Si credeti ca s-a terminat? Nu. Declaratia notariala tot nu este buna. Trebuia sa fac referire la seria gasita de ei si nu la cea mentionata in actele de vanzare. Voi propune d-nei notar sa devin asociat in firma ei. La trei declaratii pe saptamana........ Sambata expira autorizatia provizorie de circulatie. Oare o mai pot prelungi? Prima a fost emisa in Bucuresti. Si chiar voiam sa facem o iesire la Agapia. Sunt acolo locuri frumoase, bineinteles pe margine de apa, la poalele padurii. Dar daca nu reusesc voi deschide calculatorul si....... dai imagini din trecut. Voi vedea cum va fi norocul. Cam atat pentru seara aceasta. Oboseala de peste zi i si spune cuvantul. Va urez numai de bine!
Scrie răspuns