Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Se poate campa la gardul manastirii Polovragi unde este un teren viran de circa 150/150 m sau la manastirea Hurezi ,undeva la 200-200m de aceasta.Se poate face circuit de 6 manastiri intr-o juma de zi,se poate vizita pestera polovragi,pestera muierii,iar in loc Costesti muzeul Trovantilor(pietre care cresc din pamint). Toate acestea le gasiti in judetul Gorj la granita cu judetul Vilcea la aprox. 200 km de Buc,200 Km Craiova
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
Cred ca ar trebui sa conturam si chiar sa detaliem aceasta zona cu ajutorul lui Gabi si a celor din zona.
Ca si Costin, din copilarie sunt legat de aceste locuri pe care le-am cutreierat pe jos cu cortul in spate.
Este pacat ca o astfel de zona nu este fructificata pentru activitati rulotistice.
zona este super am petrecut acolo 10 zile minunate anul trecut cu rulota si a fost perfect, liniste, se poate campa off fara probleme in apropierea manastirii horezu, in imediata apropiere a pesterii muierii, la manastirea tismana iarasi este super :D