Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Domnul Mihai spune : "Felicitari pt campare ! Daca va place locul..." Da. Ne place. Ce sa mai asteptam marea zapada. Domnul Mihai, putem veni week-end-ul viitor? Poate mai corup si pe...
In acest weekend am reusit sa strabat drumul de la Campulung la Cheia, pe o vreme cumplita, mai ales de la Brasov-Cheia, pe DN1A, datorita frigului (-8 grade) si ninsorii abundente. Am ramas placut surprins de eficacitatea ESP-ului de la masina! Este intradevar de un real folos pe drumuri cu zapada si gheata (bineinteles cu cauciucuri de iarna!!).
Iata cateva poze......
Data este incorecta pe poze!! (am uitat sa o setez corect inainte..)
Domnule Valentin. Nu va cunosc personal, dar v-am vazut rulota la Roxana- Exis. Sunt interesat de o iesire ( prima ptr. mine cu clubul ). Eu aduc vin rosu facut in "ograda" proprie!
florin dumitrescu scrie:Domnule Valentin. Nu va cunosc personal, dar v-am vazut rulota la Roxana- Exis. Sunt interesat de o iesire ( prima ptr. mine cu clubul ). Eu aduc vin rosu facut in "ograda" proprie!
Multumesc de invitatie. Abia astept!!!
Toate cele bune!
Ultima oară modificat 05 Noi 2006, 21:20 de către teodor97, modificat 1 dată în total.