Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Doresc sa petrec 1 Mai la mare.Suntem 2 rulote.Plecarea este pe 30 aprilie...dar unde nu ne-am hotarit,dar cred ca la accele doua campinguri de la iesirea din Mamaia,cu toate ca am citit destule pareri de rau despre conditiile de acolo.Daca are cineva vre-o alta sugestie sau mai este cineva doritor de 1 Mai la mare,va astept cu cea mai mare placere,poate schimbam locatia...
p.s. Daca nu ar fi acele 2 campinguri de la Mamaia?unde sa ma duc sa stau un weekend linistit avind in vedere ca sunt si 3 copii cu noi,neeaparat cu legare la curent...Va multumesc ptr eventualele raspunsuri.
Referitor la" parerile de rau" se facea referire la iesirea de la Ciuta(Buzau). Pt.litoral locatiile prezentate au fost recomandate ca fiind OK din toate punctele de vedere( curent,dusuri,restaurant,plaja mare,curatenie,......etc.). :|
Stimate Dan Cilan ,
Nu va cunosc, dar am acceptat intotdeauna interventiile dumneavoastra.
Si de data aceasta aveti dreptate.
Nu-i cazul sa luam peste picior exprimarile altor ruloturisti, ca or fi bune sau mai putin bune.
Ne putem exprima civilizat.
Mda ce sa zic...sincer,nu mai zic nimic referitor la raspunsuri.
Credeam ca pe forumul "club rv" chiar se vorbeste serios si chiar suntem colegi si ne respectam...dar...mai sunt si exceptii.
Corect ,exista si exceptii .Avand in vedere ca astazi inca mai este sarbatoare mi-am permis aceste" exceptii".Colegi inca nu putem fi deoarece nu ne cunoastem personal.Poate nici nu ne vom cunoaste vreodata.Eu pur si simplu m-am referit la Camping S.Atat si nimic mai mult.Ceea ce nu stiu nu spun.De cand am rulota (2007) nu am fost decat aici ,iarna-primavara-vara -toamna.De aceea am facut acesta recomandare.In incheiere va urez o seara buna si sper sa nu fiti suparat pe mine ,stimate domn.Inca o data imi cer scuze tuturor celor care prin ceea ce am scris au fost lezati in vreun fel. Ca urmare .......si dupa o analiza proprie....doresc ca moderatorul forumului sa aiba amabilitatea sa-mi permita sa ma retrag definitiv.Inca o data ,va cer scuze. :|
Cristian , suntem colegi de forum! Vrei , nu vrei tot colegi ne numim , chiar daca nu ne-am vazut inca. Sper sa ne vedem la intalnirea nationala , acolo se mai uita din certurile de pe forum , oamenii cand sunt fata in fata altfel interactioneaza ( mai amical ).