Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In perioda 17-21.05 voi fi cu rulota la Gura Diham.Daca sunt si alti doritori mi-ar face placere sa ne intalnim.Locatia este cunoscuta de rulotisti,ceeace ma face sa nu dau mai multe detalii.
vom veni si noi la gura diham.este prima noastra iesire cu rulota.am intrat in posesia rulotei pe 16 februarie ac.puteti sa imi spuneti mai exact locul unde veti campa? VA SALUT CU RESPECT doru nastase.TEL 0721420880. Resedinta in Bucuresti(berceni)vw passat+LMC SIESTA.
Ultima oară modificat 13 Apr 2009, 20:28 de către doru nastase, modificat 1 dată în total.
Vreau si eu la Diham...Sunt nou, abia acum 3 zile am cumparat rulota si vreau neaparat sa fac iesire de paste undeva la munte.Din cate am inteles eu voi fi al 3-lea rulotist inscris pana acum.As dorii mai multe detalii, am inteles ca pe 17 ajungeti acolo.....pe la ce ora??? si unde anume va campati....aproape de cabana sau pe langa izvor? Ideal ar fi sa se mai stranga 2-3 rulote...ar iesi ceva.Va las si un nr de tel sau mail...0766367662 pt a stabilii detalii.
salut florinele!tu cand vei ajunge?daca ajungi pe 17,adica vineri ma gandeam ca poate ne putem intalni si deci putem ajunge impreuna si deci putem stabili locul de campare de comun acord.eu vreau sa plec pe 17 apr in jurul orelor 15din buc,dar putem stabili o intalnire pe traseu.va salut si noapte buna.ne auzim maine la un telefon.tel 0721420880.