S-o luam de la capat...

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daniel Mihai
Membru forum
16

S-o luam de la capat...

Mesaj de Daniel Mihai »

S-a vorbit foarte mult apropo de iesirea de la Lepsa..fiecare si-a dat cu parerea..s-a facut lista..dar pana acum nimic concret..adica..inafara de cateva echipaje nu stiu exact cine merge si cine nu ...
Fiecare este liber sa-si aleaga unde va iesi in functie de ceea ce-si doreste..in concluzie va rog sa va treceti pe lista cei care vor merge totusi la Lepsa _ Gresu...

Voi deschide eu lista:
1.Getulin Ion + 4 echipaje cu cortul
2.Daniel Mihai + 1 echipaj cu cortul
3.Emanuel Rotaru
4.Cristian Stan

va rog sa va treceti pe lista cei care vor merge cu siguranta(sa ptem stabili detaliile)...multumesc anticipat..
Tucson si ...Adria Optima ...

Tel: 0727.772.444

"Acta non verba!"
Dimitriu Adrian
Membru forum
16

Re: S-o luam de la capat...

Mesaj de Dimitriu Adrian »

noi desigur ....da de cate ori o luam de la capat ?si de la care capat?[e o gluma,stiu ca nervii sunt intinsi dar incerc sa destind atmosfera:)]
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati
Gheorghe Raluca
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 03 Mai 1979

Mesaj de Gheorghe Raluca »

Daniel Mihai scrie:S-a vorbit foarte mult apropo de iesirea de la Lepsa..fiecare si-a dat cu parerea..s-a facut lista..dar pana acum nimic concret..adica..inafara de cateva echipaje nu stiu exact cine merge si cine nu ...
Fiecare este liber sa-si aleaga unde va iesi in functie de ceea ce-si doreste..in concluzie va rog sa va treceti pe lista cei care vor merge totusi la Lepsa _ Gresu...

Voi deschide eu lista:
3.Emanuel Rotaru
4.Cristian Stan
5.Dumitriu Adrian

va rog sa va treceti pe lista cei care vor merge cu siguranta(sa ptem stabili detaliile)...multumesc anticipat..
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.

TEL: 0722.672.011

EMAIL: ralucapui@yahoo.com

Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Dimitriu Adrian scrie:........e o gluma,stiu ca nervii sunt intinsi dar incerc sa destind atmosfera:)
Am crezut ca citesc despre o iesire care va avea loc.... si participa mebrii unui club, (national? :oops: ) care inca, unii dintre ei, nici nu se cunosc. Tot asa, credeam ca citesc pe un forum al ".....excursiilor in aer liber"........ :twisted: si nu pe un forum a unui sanatoriu de persoane "cu nervii intinsi".... Glumeam,...desigur :lol: :lol: :lol:
Daniel Mihai
Membru forum
16

Mesaj de Daniel Mihai »

Gheorghe Raluca scrie:
Daniel Mihai scrie:S-a vorbit foarte mult apropo de iesirea de la Lepsa..fiecare si-a dat cu parerea..s-a facut lista..dar pana acum nimic concret..adica..inafara de cateva echipaje nu stiu exact cine merge si cine nu ...

Voi deschide eu lista:
3.Emanuel Rotaru
4.Cristian Stan
5.Dimitriu Adrian
6.Panait Valentin

"Acta non verba!"
GETULIN
Membru asociat
16
Data nasterii: 07 Oct 1981

Mesaj de GETULIN »

cei care vor veni la Gresu sunt:
1.Getulin Ion + 5 echipaje cu cortul
3.Emanuel Rotaru
4.Cristian Stan
5.Dimitriu Adrian
6.Panait Valentin
7.Cristian Iacob
8.Viorel Comarniceanu
Ion Getulin

TOYOTA HILUX
B333GET

FENDT BRILLANT 650TF
B444GET
mihai ionita
Membru forum
16

Mesaj de mihai ionita »

Odata inceputa llista, ea trebuie continuata, deci:
3.Emanuel Rotaru
4.Cristian Stan
5.Dimitriu Adrian
6.Panait Valentin
7.Cristian Iacob
8.Viorel Comarniceanu
9. Mihai Ionita (o rulota, doua masini cu 4 persoane si un catelus)
Dimitriu Adrian
Membru forum
16

Mesaj de Dimitriu Adrian »

la multi ani domnului viorel!!!!si la toti cei ce azi isi sarbatoresc numele...cinstim la gresu, la foc!!!
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati
Daniel Mihai
Membru forum
16

Mesaj de Daniel Mihai »

mihai ionita scrie:Odata inceputa llista, ea trebuie continuata, deci:
3.Emanuel Rotaru
4.Cristian Stan
5.Dimitriu Adrian
6.Panait Valentin
7.Cristian Iacob
8.Ramona Vieru
9. Mihai Ionita (o rulota, doua masini cu 4 persoane si un catelus)

Intalnirea va fi vineri 17.04 dupa podul Voluntari la 100-150 de metri pe partea dreapta la ora 19.30-19.45(sfertul academic:))
Pentru alte nelamuriri..tinem legatura..

"Acta non verba!"
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Am fost la Lepsa în weekend-ul de Florii.
Situatia drumului este urmatoarea: Focsani-Valea Sarii - cca. 42 km, foarte bun si bun, cu unele mici probleme la unele poduri (neterminate).
De la Valea Sarii la Gresu cca. 38-40 km este nemodernizat, dar cu portiuni scurte (200-300 m) de asfalt bun, cea mai mare parte din drum asfalt cu fisuri, cu denivelari, în general fara gropi mari (exceptând portiunea din dreptul Cascadei Putna unde sunt valuri de macadam si gropi, dar tine doar cca. 1 km. În plus sunt executate foarte multe subtraversari (unele la 50 m unele de altele, astfel încât nu poti demara), care sunt denivelate pâna la turnarea asfaltului
Viteza de deplasare pe aceasta zona de cca. 38-42 km este de 10-40 km/h si se face ca timp în cca. o ora si jumatate.
CONCLUZIA: Drumul este accesibil, cu ... rabdare. Este doar problema de timpul de parcurs. Luati-va o marja de mai mare de timp.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Am fost la Lepsa în weekend-ul de Florii.
Situatia drumului este urmatoarea: Focsani-Valea Sarii - cca. 42 km, foarte bun si bun, cu unele mici probleme la unele poduri (neterminate).
De la Valea Sarii la Gresu cca. 38-40 km este nemodernizat, dar cu portiuni scurte (200-300 m) de asfalt bun, cea mai mare parte din drum asfalt cu fisuri, cu denivelari, în general fara gropi mari (exceptând portiunea din dreptul Cascadei Putna unde sunt valuri de macadam si gropi, dar tine doar cca. 1 km. În plus sunt executate foarte multe subtraversari (unele la 50 m unele de altele, astfel încât nu poti demara), care sunt denivelate pâna la turnarea asfaltului, sau subtraversari în lucru, cu circulatie pe un sens, semaforizate sau nu.
Viteza de deplasare pe aceasta zona de cca. 38-42 km este de 10-40 km/h si se face ca timp în cca. o ora si jumatate.
CONCLUZIA: Drumul este accesibil, cu ... rabdare. Este doar problema de timpul de parcurs. Luati-va o marja mai mare de timp.
Sfatul meu: mergeti ca merita. Poiana de la barajul Gresu e mare, frumoasa si ... curatica, fara manele!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
GETULIN
Membru asociat
16
Data nasterii: 07 Oct 1981

Mesaj de GETULIN »

multumesc Eugen pentru informatie si sfatul dat ,noi o sa plecam din buc pe la 19-30 si ajungem cand ajungem ,cu bine sa ajungem 😉 . UN PASTE FERICIT
Ion Getulin

TOYOTA HILUX
B333GET

FENDT BRILLANT 650TF
B444GET
Încuiat