Ciuta (Bz) de paste?

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Marin ciprian
Membru forum
16

Ciuta (Bz) de paste?

Mesaj de Marin ciprian »

din soseaua Buzau- Brasov cca 40 km din Bz se face stanga catre manastirea ciolanu . campare off camping. zona f frumoasa mai ales daca inverzeste iarba, pomi .ce ziceti?
mercedes 124 +swift corniche.
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Re: Ciuta (Bz) de paste?

Mesaj de Costin Tabra »

Salut,

Inainte ca ceilalti sa-si exprime parerea, fii bun si da mai multe detalii; locatia cat mai exacta, conditii de acces, conditii de campare (apa curgatoare in apropiere...), calitatea drumul, posibilitati de miscare de la locatie. Astfel, ceilalti colegi vor avea informatii sa-si formeze o parere.

Eu personal am fost de multe ori in acea zona (satul Hales), stiu ca este frumoasa, dar la Manastirea Ciolanu de obicei este destul de aglomerat.

PS: completeaza-ti profilul, astfel incat si ceilalti membri sa stie mai multe despre tine (locatie, mail, messenger, semnatura etc...)
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Marin ciprian
Membru forum
16

Mesaj de Marin ciprian »

maine o sa trec prin zona si o sa fac si ceva poze. intradevar s ar putea sa fie ceva aglomeratie la manastire dar zona este f frumoasa , drumul este mai mult decat ok, apa potabila nu cred ca avem dar menajera -da. cred ca mai sunt membri care cunosc zona (ex dl Costin ) si stiu in mare despre ce este vorba. cum am mai spus merg maine acolo si revin cu detalii.
scuze, sunt biban pe forum , abia acum am completat profilul.
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Stai linistit ca nu este nici o problema.

Pune, cand poti, poze, astfel incat si ceilalti sa vada cat de cat despre ce este vorba.

PS: Ma numesc Costin, nu dl. Costin :)
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Mesaj de Maneca Claudiu »

SALUT!Daca tu esti pifan,eu ce sunt?Abia acum o ora am montat numarul la rulota,de mers cu ea undeva,nici gand.In schimb primul "pas"cu ea de paste vreau sa fie unul reusit,mai ales ca vreau sa cunosc rulotisti,mai ales prahoveni.Deci...vreau si eu!Ma inscrisesem ptr Lepsa,dar un drum prost de 40km nu cred ca e ceea ce_mi trebuie.Sunt sofer profesionist si stiu ce inseamna...
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Salut Claudiu,
De acord cu tine,am uitatat sa-ti spun sant din Baicoi,nr meu de tel este 0728628909,daca nu se poate la Lepsa poate mergem inalta parte.Timpul este scurt pana la Paste!
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Salut Marius!Nu stiu sa fac propuneri,ca m-a indobitocit munca si nu am iesit pe nicaieri.De aia mi sa pus pata si mi-am luat rulota.Acum o sa merg si eu precum catelul fara stapin dupa cate un trecator!0749090642
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Tu Cipriane,ce zici?Am uitat sa spun:locuiesc in Ploiesti :!:
Catalin Economu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Economu »

Stimati prieteni,
zona Buzaului este plina de surprize minunate, de la taramul selenar al Vulcanilor noroiosi pana la 'imensitatea " cadrului (destul de salbatic) al zonei Siriu. Zona propusa - in speta Ciuta - este un simplu popas rutier in apropiere de un hotel situat pe marginea raului Buzau (undeva in mijlocul spatiului nimanui). La manastirea Ciolanu, unde de paste va fi S U P E R A G L O M E R A T, exista destul loc pentru camping 1/2 offroad; accesul pana la manastirea cu pricina se face numai pe asfalt, dar cu ceva "truda" din partea motoarelor. Apa si curent nu exista, asa ca generatoarele si bidoanele sunt la mare cautare. Sunt doua cai de acces catre manastire, care mai de care mai superba, dar pe asfalt - a se retine. Cred ca ma bucura oricum sa vad coloana venind pana in zona respectiva, este super frumos. Mai sunt, de altfel multe zone (paranormal) de frumoase in toata zona montana a Buzaului - zona barajului de acumulare Siriu, "statiunea" 14 scaune si cred ca mai gasim destule daca vrem - toate la sosea si 'fo cateva le-am facut cu Olcit si cort..... :D
In masura in care voi putea va voi da informatiile pe care le doriti si chiar vreau sa intru in atmosfera.
lumea se va da la o parte din fata celui care stie unde vrea sa ajunga
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Deci e BELEA sau nu?Ma gandisem si eu la Gura Siriului dar acolo nu e nici o biserica. :(
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Tu de unde esti,Cataline?
Marin ciprian
Membru forum
16

Mesaj de Marin ciprian »

stimati camarazi:
-sinrurul lucru care m a facut sa renunt la lepsa este 'drumul ' iertare la colegi pt retragere ,
dar unde i drumu prost eu nu ma bag(bineinteles, nu cateva sute de metri)
-maine o sa fac poze in zona manastiri ciolanu ( drum de acces si cam pe unde am putea campa)
-daca este ok facem lista , daca nu schimbam locatia (cum a spus si colegul de mai sus sunt destule locatii in zona nr meu pt .sugesti si reclamatii 0764500875.

toata stima,
Încuiat