Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Toata excursia a inceput cu stangul, dar pana la urna s-a dovedit o reusita. Na-am asteptat la iarba verde, in schimb vineri seara cand am sosit era zapada de 3-4 cm peste tot. Intr-adevara seara nu prea avea chef sa stea afara la o vorba, la un paharel de vin. Ne-am culcat devreme. Dar a doua zii am recuperat!! Am avut o zi cu soare din belsug, aprox 20 de grade. S-a topit si zapada. Am macat, am baut, am avut si musafiri (Peti cu familia), am facut si foc, am baut din nou. Azi nu era o vreme asa de buna ca si ieri, insa ne-am simtit bine si asa. Am fost la o tura de Off-road, nu mai zic cu cine... :) Era bine, dar eu raman la asfaltul uscat si drumul drept.
Ca si rezultat final: echipa e buna, ne simtim bine impreuna si abia asteptam sa mergem din nou undeva OFF.