Parcaj permanent pentru RV-uri

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
alin opran
Membru asociat
17

Parcaj permanent pentru RV-uri

Mesaj de alin opran »

Buna ziua tuturor, vin cu o propunere care poate fi folositoare posesorilor de rv-uri cu dificultati de a le parca in parcarea din fata/spatele blocului.
Propunerea pe scurt este urmatoarea: un teren de cca 5.000 mp la o distanta de cca 35 km de Bucuresti spre Alexandria.
De ce aseasta locatie? Argumentele ar fi:
- teren privat care face parte dintr-un club de vacanta, accesibil non-stop din DN67a direct de la asfalt;
- paza permanenta 24/7;
- acces la dotarile clubului de vacanta: piscina, parc, teren tenis de camp, teren fotbal, manej cu cai, toaleta si dusuri;
- energie electrica este in curs de a fi introdusa, pana acum sunt instalati doar staplii de curent pe strazi.

Eu personal detin de anul trecut un teren in incinta acestui club, unde doresc sa-mi contruiesc o casa de vacanta; Ieri am fost pe la "mosie" si dintr-o discutie cu dezvoltatorul zonei am aflat ca are acest teren liber cu care inca nu stie ce sa faca. I-am propus (si convins cu greu) ca un parcaj pentru rv-uri ar fi potrivit, nu din prisma veniturilor din chirie cat din popularizarea zonei.

Din motive ce tin de regulile de publicitate cu dau numele zonei (rog moderatorii sa-mi transmita daca se poate sau nu) dar pentru cine este interesat rog sa ma contacteze pe pm pentru detalii si foto din zona.
Doresc sa mentionez celor interesati ca am avut doar o prima discutie cu dezvoltatorul zonei, discutie in care nu este stabilit inca nimic legat de dotarile zonei de parcaj, tarife si acces la utilitatile clubului de vacanta. Functie de interesul dvs si de numarul doritorilor se poate discuta cu proprietarul zonei.
Tiguan DSG 4x4 + Hobby Prestige 560
-----------------------------------------------
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com
Calin Jurca
Membru forum
17

Re: Parcaj permanent pentru RV-uri

Mesaj de Calin Jurca »

Cred ca daca o muti la Un fel de reclame este OK.
Personal doresc o oferta;eventual pe p.m.
Amalia & Calin
0722.240.240.
alin opran
Membru asociat
17

Mesaj de alin opran »

Calin, ai mesaj pe privat.
Tin sa precizez tuturor ca nu fac nici un fel de reclama nimanui, doar propun un loc de parcare rulote care, pe langa faptul ca este pazit non-stop, ofera si cateva facilitati pentru perioada de weekend.
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Si eu cred ca este un lucru bun si ma mir ca moderatorii inca nu te-au contactat pentru a te incuraja sa dai mai multe informatii, localizare, fotografii, preturi in legatura cu locatia respectiva.
Eu cred ca toti rulotistii ar avea de castigat din cunoasterea acestei locatii, mai ales ca este atat de aproape de Bucuresti.
Daca poti sa-mi trimiti si mie ceva informatii despre locatie, m-as bucura .
Multumesc !
Orice problema are o rezolvare practica
alin opran
Membru asociat
17

Mesaj de alin opran »

Sandu Toma scrie:Si eu cred ca este un lucru bun si ma mir ca moderatorii inca nu te-au contactat pentru a te incuraja sa dai mai multe informatii, localizare, fotografii, preturi in legatura cu locatia respectiva.
Eu cred ca toti rulotistii ar avea de castigat din cunoasterea acestei locatii, mai ales ca este atat de aproape de Bucuresti.
Daca poti sa-mi trimiti si mie ceva informatii despre locatie, m-as bucura .
Multumesc !
V-am trimis mesaj privat.

Atasez si cateva foto din zona, facute anul trecut, mai actuale nu am.
Fişiere ataşate
piscina.jpg
piscina + dusuri
(60.6 KiB) Descărcat de 3205 ori
manej.jpg
manejul
(50.42 KiB) Descărcat de 3201 ori
parcare si teren tenis.jpg
parcarea si terenul de tenis
(65.64 KiB) Descărcat de 3204 ori
vedere generala parc.jpg
vedere generala parc
(48.56 KiB) Descărcat de 3208 ori
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Aveam ceva idee ca in zona trebuie sa existe ceva (dupa panoul amplasat v.a.v. de Petrom), dar nu stiam ca este ceva de anvergura.
Cu prima ocazie voi face o vizita.
Multumim de poze !
Orice problema are o rezolvare practica
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Unde mai exact este locul?
Poate dam si noi o fuga duminica sa-l vedem.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

alin opran scrie: Tin sa precizez tuturor ca nu fac nici un fel de reclama nimanui, doar propun ...

Daca-i pentru binele comunitatii de rulotisti si daca merita, va rugam nu va mai faceti probleme si faceti reclama gratuita.
Multa si intensa pentru buna noastra informare.
Multumim de informatii.
P.S. Nici eu n-am inteles unde-i locatia ?
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

@alin opran poti trece linistit locatia. Nu cred ca este vorba despre o reclama aici.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

La rubrica de concedii prin europa toti am facut reclama la altii si la noi in tara de ce nu am face?
Ar fi chiar culmea :evil:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
alin opran
Membru asociat
17

Mesaj de alin opran »

Catalin Mihailescu scrie:@alin opran poti trece linistit locatia. Nu cred ca este vorba despre o reclama aici.
Locatia se numeste "Poiana Soarelui" ce apartine dezvoltatorului Casa 2000. Este localizata pe DN61 mai exact se merge pe DN6 Bucuresti - Alexandria pana la intrarea in Ghimpati (se traverseaza Bragadiru, Cornetu, Mihailesti plus inca 3 sate) unde se face la dreapta imediat dupa statia Petrom; se mai merge inca 3km iar zona se va vedea pe partea stanga. Se pot vedea case in constructie, zona de recreere si parcajul nu se vede din sosea fiind localizata cateva sute de metri mai "in spate" spre padure. In aceste zile se lucreaza la drumul national pentru marirea acestuia la 4 benzi in dreptul intrarii clubului de vacanta.
Recomand ca inaintea de vizitarea zonei sa luati legatura cu dezvoltatorul zonei, dl. Dumitrascu George 0752.216.963, deoarece zona este pazita si imprejmuita cu gard si nu veti putea intra.
Cine doreste ma poate contacta direct la telefon pentru orice alte detalii.
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com
dutu dan
Membru forum
16
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 05 Aug 1970

Mesaj de dutu dan »

interesant ar fi; acum ce sa zic nu am inteles da ca este si o varianta de sfarsit de saptamana [campare cu tot ce este necesar adica curent 220v ,grupuri sanitare , permisiunea de a face un gratar in aer liber etc.
DUTU DAN

Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
Scrie răspuns