Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va propun o iesire de iarna intr-o zona cu posibilitate de schiat, pentru cei interesati de acest sport si nu numai ( distractie este oricum). Propuneri: Arieseni(Vartop) sau Semenic ( sunt zone mai putin aglomerate).
Daca stii si locuri ceva mai aproape venim si noi cu mare placere.Pana acum noi mergeam in Poiana Brasov,dar cu rulota e cam complicat(nu poti sa o lasi nicaieri in siguranta).Asteptam idei! Simona
Chiar asa!!! Care sarbatori???!!! :D :D :D Ai baut cafeaua Florine??? :D :D :D La Semenic s-ar putea sa fie mai liber dar e departe! Departe si de mine....dar de voi.Am fost numai vara acolo.E cam mare expunerea,cam putine cabane si vile dupa care sa te adapostesti in caz de vanturi.Iarasi,pe vara trageai pe iarba verde....dar acum?Nu cred sa dea cineva zapada.N-ar fi problema...plecam devreme cu lopeti!!! :D Locatia cealalta nu o stiu.Caut pe net. EDIT: M-am uitat.E fromoasa locatia dar....e la Peti!!! :D :D :D Ce facem....unde dormim pe drum? :D
Ultima oară modificat 04 Feb 2007, 09:56 de către parpaneata, modificat 1 dată în total.
Ma bag si eu daca se hotaraste Poiana sau V. Prahovei (in rest mi se pare cam departe)... Cred ca in weekendul 10 febr. nu voi putea dar apoi sper sa nu mai am treaba...
Lasa Bebe,minunatia aia ca poate te mushca!!! :D :D :D Eu aduc vin,Vali da zaharul,Florin condimentele alea de c..... ale lui,tu-l fierbi si Geo il vinde!!! :D :D :D Bebelushele fac atmosfera,sa ne mearga vanzarea....mai avem si solistii vocali cu "CHEIA" muzicala in buzunar!!! :D :D :D Clar ne descurcam! Daca ne prinde politia imprastiem repede pliante cu ClubRV si le spunem ca vinul e...bonus!!! :D :D :D