Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Un sincer salut tuturor rulotistilor.Din data de 13.03.2009 un vis mi s-a implnit si am devenit posesorul unei rulote. An de fabricatie 1987,MMA 900Kg, masa proprie 650kg,lungimea in interior 4,2m,incalzire pe gaz Carver,frigider care merge pe 12v,220v si gaz,doua paturi mari,aragaz cu 3 ochiuri si cuptor,butelie,pompa de apa,baie cu wc ecologic si cadita de dus, boiler pe gaz si cred ca si la 220v,dus,baterie noua cu panou solar, rezervor de apa,cort exterior,roata rezerva,cauciucuri noi si mai multe "chestii" pe care inca nu le-am identificat.Rulota este foarte bine intretinuta,curata si cocheta.Eu sunt incantat de rulota.Pretul a fost 1650 euro si am cumparat-o din Bucuresti. Deocamdata doar cateva,mai multe poze cind voi avea timp.
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com
Sa o stapaniti sanatosi si sa o plimbati cu placere. Asteptam sa veniti la intalniri.
P.S. Nu o lasati sa stea, aratatii cat mai multe locuri frumoase.
Dane, te rog sa ai grija cu expresia"pretul corect", sa nu mai superi pe cineva(prietenii stiu de ce).
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com