Am incercat si eu sa fac lucrul asta cu mult timp in urmaSandu Toma scrie: Acest mesaj a fost transmis pe PM unui numar de 398 membri care nu si-au completat/actualizat LOCATIA in Profil :
Stimate coleg,
Conform prevederilor REGULAMENTULUI de functionare al Forumui ClubRV (Art.1 lit.g) va rugam sa va completati LOCATIA in profilul utilizatorului.
ATENTIE : Conform ANEXA 1 la REGULAMENT (Art.1 lit.g):
Pe forumul Club RV urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:
- postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Club RV in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama, in cadrul rubricii "Locatie" (gen adrese web, etc). Aceste situatii vor fi discutate fiecare in parte in comitetul director si se va gasi solutia optima de colaborate cu firmele ce doresc sa beneficieze de publicitate prin aceasta metoda.
Va multumim pentru colaborare !
TERMEN DE COMPLETARE/ACTUALIZARE : 15 Februarie 2010, dupa care “user-ul†va primi avertisment si in caz de necompletare/actualizare pana la 28 Februarie 2010 “user-ul†va fi sters.
Fac si pe aceasta cale apel la cei care nu si-au completat/actualizat LOCATIA, sa faca acest lucru in termenul specificat mai sus !
Au fost "tentative de revenire" sub alt nume, dar Administratorii forumului , la sesizarea membrilor , au depistat IP-uri comune intre cei exclusi si cei nou inscrisi si au fost stersi sau banati.Odenie Sergiu scrie:...E drept ca e si un dezavantaj,in cazul in care o persoana este exclusa de pe forum,nu prea mai are cum sa revina cu alt nume;(adica ar fi mai greu) pe cand cu alt nume,e mai usor,cred...