Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu in perioada amintita voi merge la Lepsa in zona baraj Gresu judetul Vrancea.
iesirea este OFF
Distanta fata de BUC este de 250KM
Traseul ar fi:Buc,Urziceni,Buzau,Ramnicu Sarat,Focsani(centura),
pe centura la ultimu sens giratoriu la Petrom se face stanga catre centru Focsanului la prima intersectie se face la dreapta ,se merge drept pana la iesirea din Focsani ,dupa podul CFR se face drapta catre Odobesti,apoi se tine drumul prioritar catre Tulnici si Lepsa.Dupa ce sa ajuns in Lepsa se
continua drumul drept inca 4 km la iesire din Gresu prima poiana pe partea stanga.
Daca sunt doritori pentru LEPSA va puteti inscrie:
eu am fost de 3 ori la lepsa.prima data cu cortul la care am prins o furtuna si s-a rupt cortul ca a trebuit sa merg la manastire si am mai poposit 3 zile sa refac cortul.adoua oara tot cu cortul si nu am avut probleme si a treia oara din nou surpriza...am mers cu un microbuz si seara m-au vizitat hotii.ma rog am ajuns tarziu si toate pensiunile erau ocupate si am dormit in microbuz.si spre dimineatza domnii trageau de portere :D .acum intrebarea este ati mai avut probleme cu hotii in aceasta zona???cu rulota nu am ajuns desi ma incanta sa fac un drum de paste.
Noi am fost si anul trecut, cam tot in aceasta perioada si a fost super, n-a fost nicio problema......mai ales daca vor fi mai multe echipaje, cum a fost anul trecut... rulote, caini, pisici...etc. :lol: :lol: :lol:
Salut la baieti si ganduri bune familiilor voastre.
Am citit despre actiunea pe care o puneti la cale cu ocazia Pastelui 2009.De la mine din Braila este o aruncatura de bat.In principiu m-as baga si eu deoarece n-am mai fost la Lepsa din vremurile mele bune cand veneam de 3-4 ori pe an si astea au fost pana ultima data,2002.Atunci campam cu cortul pe platoul din fata manastirii si am semnale ca s-a cam nasolit pe acolo din cauza tumultului de persoane si muzica amestecata.Si asta a fost unul din motivele pentru care n-am mai vrut Lepsa si m-am orientat catre alte zone din tara.Dar poate in locatia deja stabilita de voi este altceva.Vom vedea.O zi buna va doresc si poate voi veni si eu.Depinde si de nevasta,sa vad ce spune dar mai ales de vremea probabila.Ea este cea mai importanta.
getulinion scrie:da este apa curgatoare chiar langa pajiste si ai acces foarte usor
Merci.Am receptionat raspunsul.
Acum trebuie sa vrea si consoarta.Adevarul este ca Dunarea este un rival de temut al Lepsei,dar sa vedem vremea.O zi buna.Ne mai auzim.
Cei care doresc sa petreaca pastele la un foc de tabara langa baraju de la Gresu sunt :
1. Ion Getulin.
2. 3 echipaje cu cortu.
3. Daniel Mihai.
4. Valentina Tanasa.
5. Catalin Popescu.
lista va continua
astept noi doritori la focu de tabara
e chiar de p[asti ,aveam ceva stabilit dinainte cu toti motociclistii din galati+braila+tulcea si ce mai e prin jur sa ne intilnim de pasti undeva in dobrogea pe drumul galati- tulcea linga manastirea saon,dar in schimb de cand am vazut pozele de anul trecut mi-am propus sa merg anul asta sigur acolo.stiu bine zona ,am fost cu rulota si la soveja ,e frumos,aer curat dar statiunea e parasita si exista un sentiment stingher...iar la lepsa in afara de micul platou din fata popasului de la cascada unde mai puneam cortul, e foarte aglomerat cam peste tot ,mai ales la poalele manastirii...asa ca aici in poienita de la gresu, pare a fi un colt din rai inca nedescoperit de multi,dar odata cu asfaltarea drumului ojdula- gresu, putem sa ne luam la revedere in scurt timp de la oazarespectiva, asa ca orice invitatie trebuie tratata cu mare pret:)daca pica prima promisiune cu motociclistii, voi fi incintat sa imi scot familia la iarba verde de pasti impreuna cu fratii rulotisti,ar fi prima noastra intilnire exclusiv cu rulotisti,pina acum am fost doar singurei...:)
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati