Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lansaz o invitatie la cetatea Capidava,pe malul dunarii,loc de campare pentru rulotisti,pescuit pentru impatimiti,vad pentru lansare barca de pe peridoc.Am o casa de vacanta in apropiere si cred ca aceasta locatie se potrivesta foarte bine pretentiilor rulotistilor in randul carora am intrat si eu din ianuarie 2009.Voi atasa cateva poze pentru cei cu mai multa experienta.
Ultima oară modificat 02 Dec 2010, 17:28 de către Costica Urban, modificat 1 dată în total.
Nu stiam de asa locatie as fi interesat , :oops: Posibilitati de conectare la curent????ca sa stim luam generatorul sau nu.Sa se incalzeasca si sigur vom veni in vizita :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Fii bun si da mai multe detalii: acces, conditii de campare, "capacitate" :D :D. Ce te faci daca te trezesti cu mai multi rulotisti???????? Cum se ajunge la "locul faptei"?
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
multumesc de apreciere,la capidava se ajunge astfel:harsova,hanul morilor la drepta ,topalu ,capidava.
sau cernavoda dreapta,seimeni dunarea,capidava.
loc este suficient,curent la mine accasa.vand cu galeata(glumesc) ..oricum,am casa acolo si ne descurcam.
Costin Tabra scrie:Multumim de informatii; sa se faca mai cald si sa avem putin timp de umblat.
pentru mai multe informatii pot fi contactat pe mesinger -costicaurban-sau la tel.0766580867;
asa este ,sa se mai incalzeasca putin,intre timp poate punem de o lista sa vedem cum stam.
Frumoasa captura Costica,nimic de zis.Apropos, daca ai drum spre Brasov te astept pe la mine pe la Baicoi(30km de Sinaia,ai unde parca si rulota).
Petre Florin Marius
Megane II+KIP de Luxe
tel 0728628909.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
gand la gand cu bucurie -ma bucur ca esti din baicoi( brasov),eu iubesc muntele asa ca mai discutam pe tema asta.acum sunt in constanta pina in martie,apoi ma retrag pe malul dunarii unde stau mai toata vara.
am uitat sa ma prezint-pensionar ,58ani,nevasta si un baiat de 32 ani iubitor de drumetii,asa ca sa ne cunoastem mai bine,
te salut Florin,la capidava popti veni cand ai timp incepind cu 16 martie,un telefon si atat: 0766 580867