Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
eu as propune pe Valea Valsanului iesire OFF camp, o zona Argeseana destul de frumoasa, situata intre C Lung Muscel si Curtea de Arges.
Traseul ar fi: Bucuresti- Pitesti - Bradetu (via Domnesti) 60km (drum asfaltat - destul de bun), sau Pitesti - Bradetu (via Merisani) 54 km drum asfaltat - destul de bun urmat de 8 km drum forestier (bun) pana in Poienile Valsanului.Sunt aproximativ 180km din care 120km pe A1
Citez de pe un forum ..apropo de "valea Valsanului":
"Valea Valsanului este o locatie superba si deosebita pentru petrecerea unor vacante la cort sau cu rulota.Din pacate aici vin mai ales sambata si duminica multii trogloditi care polueaza fonic cu tiganisme si manele.Va dau un sfat:nu mergeti acolo sambata si duminica pentru ca veti veni cu dureri de cap.
Ryco 1 [2008 Martie 27 Joi]"
Aurelian Deliu nea explicat pe forum cu putem ajunge pe Valea Valsanului. Din Pitesti spre Curtea de Arges, dupa comuna Merisani se traverseaza podul metalic rutier peste Arges si dupa bariera CFR, dreapta spre BRADETU (38km.).La intersectia cu soseaua Curtea de Arges - Campulung Muscel se vireaza dreapta spre Campulung Muscel si dupa comuna Robaia se vireaza stanga spre BRADETU. Pana la Bradetu sunt indicatoare si soseaua este excelenta, asfalt de buna calitate. Din Bradetu se continua pe drum forestier, sa spunem bunicel, nu sunt sleauri, gropi sau denivelari mari. Se merge 8km pana la locul prezentat
Valea Valsanului a fost o propunere...daca mai are cineva ceva de propus..spuneti..si o sa ne hotaram ...nu cred ca prima propunere trebuie sa fie batuta-n cuie..
so..sa vedem si alte propuneri..
eu unul nu prea stiu unde am putea merge..cu rulota off camping ..si atunci ma abtin de la propuneri..:)