Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Va salut..
"In sfarsit am cu ce.." ma lauda..:)..dupa luni intregi in care am "despicat in patru forumul"..dupa lungi cautari..am reusit:sunt posesor de rulota.
Ieri 08.02.2009 am devenit posesorul unui "Chateau Chiara"..647 kg..si MMa 1000 kg..din 1990 ..pretul de achizitie 2000 eur..
dotarile sunt cele obisnuite..nimic special..
Din pacate nu pot atasa poze in momentul asta..postez de la birou..calculatorul de acasa este faultat..si nici nu am facut poze..inca..
Promit sa revin cu poze imediat ce voi putea..
Va multumesc pt informatiile postate..mi-au fost de mare ajutor..si imi vor mai fi..
Felicitari omule, ma bucur tare mult ca ti-ai implinit visul, iti uram bun venit in randul nostru si cat mai multe iesiri. Asteptam sa uzi rulota la urmatoarea isire.
Va multumesc..nu stiu daca stiti senzatia(defapt poate ati trecut prin asta)..imi vine sa tip cat pot.."am rulotaaaa.."..:)
Abia astept sa ies cu ea..si sper sa o fac cat mai des..
Felicitari.. :D :D :lol: :lol: ...........ne bucuram foarte mult ca v-ati indeplinit inca un vis :arrow: asteptam pe viitor poze :D .Cum a reactionat Vladut <toate butoanele sunt ale lui> ,cunostem...Calatorii placute si timp pentru ele.
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
Multumesc tuturor pentru urari...hotarat eram eu dar ...mai bine mai tarziu decat niciodata..
Promit ca in scurt timp..adica dupa ce resuscitez calculatorul de acasa..sa pun si poze..cu rulota si de la prima iesire la Gura Diham..