Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Stickerele cu emblema clubului sunt gata. Doritorii sunt rugati sa ia legatura cu Domnul Curelea pentru distribuirea lor. Pentru cei carora le este mai la indemina cartierul Drumul Taberei sau zona Bulevardului Unirii, sunt rugati sa ia legatura cu mine la numarul de telefon de mai jos. Stickere sunt destule si vor fii impartite in mod gratuit. Va asteptam
Am avut ocazia sa-l cunosc pe forumistul,rulotistul si amicul nostru Iliescu, care ne-a pregatit acest cadou numit sigla clubrv. Va promit ca in cel mai scurt timp ma voi intalni cu el si apoi cu voi pentru a avea aceste mici simboluri care ne unesc. Pe Ionita Bogdan il informez ca pe Calea Grivitei trec frecvent si nu este o problema sa-l intalnesc. Pe amicul Conyteo, daca doreste, il intalnesc langa Burstner, la Nerva Traian. Cat despre Peti,la Cluj sau Dej oricum ajung inainte de revelion. Cu fratii D. sau Doru S. ,Coupe si fam Piriu ma intalnesc cu prima ocazie. V-om avea sigle, apoi stegulete, si in sfarsit, nu-i asa, Mocanu V, si ASOCIATIA CLUBRV. Lui Rapido TGV, sau FENDT nu le pot spune, ca si celorlalti membri clubrv, decat ca v-or intra in posesia siglelor cat de curand posibil. Daca am omis pe cineva,cu scuze, il asigur ca va avea sigla. Va rog sa sunati la 0723206708.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Eu as avea nevoie de cinci bucati si inca trei pentru Rapido TGV . Daca intru in posesia lor saptamana asta in veeK-end vor intra si ei in posesia lor. In alta ordine de idei , nu stiu daca mai este de actualitate , dar in vamile de intrare si iesire din tara , exista un loc in care diversele firme sau asociatii care tranzitau vama lipeau o sigla a respectivei societati. Ar fi frumos ca in campingurile prin care trece clubul RV sa fie lipita o astfel de sigla (bineinteles cu acordul patronului) ca un semn de recunoastere din partea clubului pentru gazduire si de de ce nu ca o garantie pentru serviciile prestate de respectivul camping. Ramane ca asta sa o discutam la viitoarea intalnire .
nu stiu cum sa fac caci mi-as dori foarte mult sa imi pun pe rulota o emblema a club rv dar trebuie sa gasesc o cale de a intra in posesia ei ... poate la o intilnire viitoare a clubului.. poate cea pt stabilire statut etc...