Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua,
Acum cateva luni am plecat in italia sa ne cumparam o autocaravana..Am plecat cu avionul (fara bilete de intoarcere) hotarati sa nu ne intoarcem decat cu ea....
Dupa multe cautari pe internet si multe telefoane am gasit-o....
A fost prima vizionata si luata(dragoste la prima vedere)....
-este lunga de 5,560 si latimea de 2,240.
-disel 2496 cm3, an-1998,
-rezervor de apa 150 l ,departament ptr 2 buteli, copertina, 2 bateri,
-frigider functionabil pe (gaz, curent, baterie),cuptor,aragaz 3 ochiuri,
-suport ptr 3 biciclete.
Noi am dat 12500 de euro plus cateva taxe in jur de 70-80 de euro ....si la noi taxa auto era inainte pana in 4000 E acum e peste 10000 de E iar la anu surpriza.............dar eu m-am indragostit de ea si de motor ........cand am adus-o eu am condus 12 h ptr prima data (oprire doar ptr alimentare) am facut toata ungaria si cred ca pana la sebes dar a fost o experienta minunata, cel mai mult eu am prins 115 km/h in ungaria......cand era zii ma intalneam cu autocaravane ne salutam.... Respect tuturor
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
asa ceva tot ford 2500 din 96 inmatriculat pe centura la galati linga reprezentanta opel pret 13900.....3000taxa de inmatriculare platita deja...cred ca e mult
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati