1Decembrie 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

1Decembrie 2008

Mesaj de Constantin Curelea »

Prieteni,
Va scriu atat de tarziu din motive obiective legate de accesul la calculator.
Am vazut toate pozele si filmele postate de participantii la intalnirile organizate la Oglinzi, Moieciu, Bughea de Jos si Arieseni.
Cu deosebita placere am recunoscut multi membri mai vechi ai asociatiei noastre dar am vazut si alte familii sau chipuri noi.
Vreau sa-i salut si ,daca se poate, sa-i intalnesc sau reintalnesc pe toti.
La fiecare intalnire au fost membrii fondatori prezenti.
Ii salut si pe toti acestia si le multumesc de initiativa avuta la 1 Decembrie 2006 la Cheia cand s-a hotarat infiintarea asociatiei noastre.
In jurul meselor pline cu bucate alese, la dans sau ascultand muzica, pe partia de schi, in vizita la obiective turistice, la focul de tabara, dar obligatoriu cu steagul tricolor prezent, in preajma autoturismelor de toate tipurile si marcile, a fost un subiect comun de discutie:rulota sau autorulota.Acest simbol ne-a strans pe toti laolalta desi in zone diferite din tara.
In numele simbolului prieteniei noastre si cu ocazia implinirii a 2 ani de existenta a Asociatiei CLUBRV-RO va felicit pentru intalnirile avute, le multumesc organizatorilor pentru efortul depus si gazdelor pentru ospitalitate.
Consider ca fenomenul ruloturistic din Romania este deja bine infiripat si se va dezvolta in continuare prin atragerea de noi membri.
Multumesc
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: 1Decembrie 2008

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

La Multi Membri si Ani !
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
petre giuglea
Membru forum
16

Re: 1Decembrie 2008

Mesaj de petre giuglea »

Buna dimineata .va rog sa-mi permiteti ca in cateva cuvinte sa-mi aduc multumirile organizatorilor intailniri, de la 1 Decembrie de la Oglinzi ,unde ca viitor rulotist , am avut onoarea si placerea sa particip si eu impreuna cu , colegul si prietenul Liviu A,(care m-a initiat in tainele rulotelor )am cunoscut niste oameni minunati, si am ramas foarte placut impresionat de primirea calda care ni s-a facut noua celor care am participat pentru prima data la un asemenea eveniment .Inca o data va multumesc ..
Scrie răspuns