Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multumim lui Eugen Petrescu si lui Dan Mironov pentru eforturile depuse la organizarea acestei intalniri si tuturor participantilor !
Locatia si vremea au fost peste asteptari.
P.S. Se pare ca si Ana, a avut un rol in schimbarea de ultim moment a locatiei, asa ca se cade sa-i multumim si ei.
Multumiri organizatoriolor acestei intalniri si tuturor participantilor pentru primirea facuta (a fost prima noastra iesire cu rulota) , lui cristibucatarul pentru borsul de peste care a fost delicios, lui parpa pentru curent etc.......ne-am simtit minunat si abea asteptam sa ne revedem.:D
Multumim pe aceasta cale si noi organizatoriolor acestei intalniri si tuturor participantilor pentru primirea facuta (a fost prima noastra iesire cu rulota in cadrul asociatiei) , lui cristibucatarul(mai bine zis sotiei lui) pentru borsul de peste care a fost delicios,lui nea Sandu pentru amabilitatea de a rezolva cateva probleme tehnice,lui Parpa pentru care m-a ajutat cu parabolica ,lui Peti pentru problema cu Truma si tuturor participantilor pentru ca ne-am simtit excelent si abia asteptam urmatoarea iesire.
Vreu sa va mai spun ca desi a fost asa departe a meritat fiecare kilometru parcurs !!!
Cristian Dragan& Carmen Tomoiaga
Kia Sportage+Tabbert Comtesse 530
+Wilk de Luxe 450
Tel:0728262535
Multumirile trebuiesc acordate celor care au alergat si s-au implicat direct (Eugen,Mironov,Catalin,Sergiu,Marcel etc.)ptr.ca noi sa avem posibilitatea sa socializam in conditii foarte bune .Cu aceasta ocazie doresc sa urez un LA MULTI ANI!, unui om adavarat pe nume LEON care a implinit o frumoasa varsta (nu se spune)si sarutari doamnei Doina (sotia).Ne-au lipsit Leon , Fevro,Florin if,Lori,Zilis,Andrei,etc.pe care i-am fi dorit alaturi de noi :roll:
Multumesc pentru felicitarile de ziua mea, si in mod special lui Cristybucatarul, Florinif, Andrei D, Fevro, Zilis 1029, Lori, Cristian Steriopol - sper sa ne intalnim cat mai curand, pana atunci multa sanatate din partea noastra, Doina si Leon