Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In perioada 16-26 septembrie am fost cu familia la baile termale Berekfurdo din Ungaria. Am gasit aici un camping linistit, curat, foarte bine dotat (si nu in ultimul rand ieftin!)care are acces direct la baile termale...de fapt e un complex comun care functioneaza si in timpul iernii! In zona sunt facilitati de aprovizionare foarte avantajoase. Pentru cei care iubesc linistea le recomand aceasta locatie care e doar la 80km de granita. Postez si cateva poze:
Am si eu ateva intrebari ptr d-stra!Ce tarife au la camping ,daca intrarea la strand este inclusa, sunt magazine de aprovizionare in apropiere ?Cu multumiri anticipate, Marius!
De 1 mai, am stat 4 zile si am platit 17400 HUF (cca 240 ron). doi adulti, o masina, o rulota, curent electric si pretul biletelor de strand, toate incluse in pret. Daca stai sa calculezi, cam 60-65 RON/zi. In rest e super si recomand.
Butonul pentru limba romana exista, dar preturile NU :shock: :shock:
Lasand gluma deoparte, pe acea pagina sunt cateva randuri in limba romana, dar nici eu nu am gasit preturile. Luand-o pe bajbaite, am ajuns la un moment dat la o pagina unde scria 8.000 ft/m2 dar nu am inteles la ce se refera. Astfel incat, poate puteti sa traduceti cam ce scrie pe acolo, pentru a fi accesibila informatia pentru toata lumea.
Si daca erai atent, vedeai ca: "Pentru limba engleza apasati tasta 1; pentru limba germana apasati tasta 2; pentru limba poloneza apasati tasta 3; pentru imba romana apasati tasta 4; pentru limba maghiara apasati tasta 5." :lol: :lol: :lol:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com