Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Grafiti de obicei se face pe o rulota care stationeaza mult timp nemiscata. Am patit-o si eu numai ca imediat cum a fost scrisa am incercat cu vata imbibata in acetona si s-a sters destul de usor. E drept s-a matuit un pic vopseaua dar este acceptabil. In caz ca este facuta de mult si s-a uscat bine vei avea cam mult de munca. Astept cu interes sa-mi comunici rezultatele.
A ramas sa anunt rezultatul asa ca am incercat cu acetona, diluant, (benzina chiar a doua zi dupa ce a fost scrisa), insa aseara am reusit doar cu smirghel fin (de apa)! :oops: Azi am sa-i dau cu ceva alb pe colo-colo ca sa ma pot duce la ITP. Va doresc sa nu patiti la fel! Razvan R.
Exista acum o solutie antigrafitti, un detergent puternic pe baza de alcool. Pensulati detergentul pe zona acoperita, asteptati 15 minute si se ia cu jet puternic de apa. Succes!
Interesanta postarea chiar daca subiectul e .....mort de 6ani. As dori sa va intreb insa unde se gaseste acest detergent ? Daca ati avea si o poza cu produsul ar fi super :idea:
Ce sa fac daca dupa inventarea rotii au trecut 2000 ani? Am crezut ca pot fi de folos macar celor care au probleme cu grafitti chiar si dupa 6 ani. Eu am dat peste acesata solutie cautand rezolvarea acestei probleme la un mare magazin din centrul istoric. Am vazut ca baietii cu grafitii se joaca cu pastelurile pe tot ce le pica in cale si ca avem colegi care din cate am vazut sunt frustrati de neplacerea matuirii vopselurilor de pe rulote. Am sa fac poze la detergentul acela si il voi posta pe topicul acesta.
As pune eu o intrebare in acelasi context. Sunt in cautare de rulota si am observat pe net unele care au o anumita negreala pe acoperis si pe partile frontale in functie de inclinatie. Probabil au fost tinute majoritatea timpului sub vreun copac sau pur si simplu au stat afara de la data fabricatiei fara a fi fost protejate in vreun fel. Solutiile date mai sus de colegi (benzina sau alcoool) sunt valabile si in acest caz ?
Multumesc.
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine