Parcare rulote, autorulote!

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ionut S.

Parcare rulote, autorulote!

Mesaj de Ionut S. »

M-am gandit ca poate va este de ajutor:

Am o casa la tara, la 50 de km de Bcuresti, cu o curte suficient de mare, in care neamenajata ar avea loc cu usurinta 7-8 campere sau 10-12 rulote, in aer liber! -poate o folosim pe timp de iarna ca parcare!
In plus va pot oferi si spatiu de depozitare pt perne si materialele textile din rulota/caper ce pot atrage umiditate, atat timp cat nu le folositi!
Ma pot ocupa si de cosmetizare exterioara si intretinere, pregatire de drum si daca doriti putem face si o zona acoperita in care sa facem mici reparatii!

Eu zic ca-i o idee de luat in seama, numai daca ne gandim la praful si nenumaratele riscuri ce exista in Bucuresti pt rulote si campere! Pretul il facem impreuna!

Ce parere aveti?

Ma puteti contacta si pe email: parcarerulote@yahoo.com sau pe MP si va pot suna eu!

Cu stima, Ionut S.
Ultima oară modificat 09 Feb 2007, 11:19 de către Ionut S., modificat de 2 ori în total.
Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu »

Pe unde este, mai exact, locatia?

Mesaj modificat de Moderator. Pe forum este interzisa scrierea exclusiv cu majuscule a mesajelor.
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

Razvan Rucareanu scrie:PE UNDE ESTE, MAI EXACT, LOCATIA ?

Ma bucur ca sunteti interesat de aceasta locatie!
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Ionut S. scrie:

Si mai departe ...?
Doru Stoicescu
0721.18.05.16
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

Doru S scrie:
Ionut S. scrie:

Si mai departe ...?

...a, era un raspuns la discutia pe care am purtat-o pe PM!
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Ionut S. scrie:
Doru S scrie:
Ionut S. scrie:

Si mai departe ...?

Aaa...Aha !
Doru Stoicescu
0721.18.05.16
rulotistul cel istet

Mesaj de rulotistul cel istet »

Doru S scrie:
Ionut S. scrie:
Doru S scrie:
Ionut S. scrie:

Si mai departe ...?

Aaa...Aha !

Si? Ce ati discutat pe privat?
Ceva interesant?
M-ati facut curios...
Ionut S.

pe MP

Mesaj de Ionut S. »

I-am descris domnului Razvan Rucareanu traseele pana la aceasta parcare, i-am recomandat varianta de drum cea mai buna si l-am asigurat ca acolo rulota sa v-a fi in siguranta!
Ionut S.

noua adresa email!!

Mesaj de Ionut S. »

Pt. informatii suplimentare, harta cu locatia parcarii cat si numere de telefon, va rog sa cereti detalii scriind la noua adresa de email!
Acesta adresa v-a fi si cont de Yahoo Messenger si, in general seara dupa ora 20, vom putea da detalii si in "direct".
Va stam la dispozitie cu placere!

parcarerulote@yahoo.com
Ionut S.

Anuntul meu!..

Mesaj de Ionut S. »

...este valabil si acum!
Mai ales ca suprafata curtii mele s-a extins la 3000 mp, exclusiv constructia (casa mea)!
Deci va astept cu pareri in legatura cu modul in care putem folosi acest spatiu cu folos, spatiu pe care eu il pun la dispozitia Dv., ca iubitori de calatorii cu rulota.

Va astept parerile inclusiv la email:
parcarerulote@yahoo.com
Ionut S.

Acoperisuri rulote pe timpul iernii!

Mesaj de Ionut S. »

Sunt in colaborare cu un domn care se ocupa de productia acestui gen de acoperisuri, pentru rulote.
Aceste acoperisuri sunt recomandate sa se monteze in special pe timpul iernii, pentru a feri rulota de umiditatea zapezii ce se poate aseza pe suprafata ei superioara, dar sunt utile -atunci cand rulotele stau parcate- si pe timpul verii ca adapost contra ploii si razelor soarelui!

Cei interesati de pretul unui astfel de acoperis sunt rugat sa ma contacteze!
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

La multi ani! -si din partea noastra!

Multumim tuturor celor care si-au manifestat interesul fata de oferta noastra de parcare, celor care au vizitata topicul nostru si tuturor participantilor din cadrul acestui forum!

Fie ca acest an sa va ofere mai mult timp disponibil pentru a putea calatori mai mult cu rulotele sau autorulote Dv.

Oferta noastra este in continuare la dispozitia Dv.
Încuiat