Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am fost ieri, si sentimentul a fost al celui care cu un ochi plange si cu unul rade. Nu voi comenta prea mult, s-a scris despre plajele noastre, ce ar trebui sa fie, sa ramana, sa gasim. Vom vedea la la anul!
parafrazand partial: Traim in romania, si asta ne omoara pe toti!
Ultima oară modificat 13 Sep 2008, 18:05 de către Mihai Gheorghe, modificat de 2 ori în total.
Chiar si asa ,aceasta plaja a meritat o incheiere de sezon cu o petrecere a unor frumoase fete. Recomand sa vedeti imaginile de la sfarsit spre capat. "Megacamperul" nu este din romania.
Camionul, sau cum l-am numit eu megacamper daca este gol n'are valoare. :D Important sa fie plin, cu...ce trebuie , dar mai ales... marfa sa fie disponibila... :!: :D Daca gasesti in Germania, Austria asa ceva spune-mi si mie...sunt interesat...DOAR CA INFORMATIE! :D