topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Parere personala-unul dintre cele mai frumoase campinguri din România, daca nu chiar cel mai frumos.
Suprafata mare, curat, mereu plin de flori, pe malul râului Sovata.
Un foarte bun punct de campare pentru tratament la Salina Praid(6 km distanta) sau pentru vizitarea Tinutului Sarii.
Rulota, auto, 4 persoane cu toate facilitatile-71 lei pe zi.
Fişiere ataşate
Picture 172 [640x480].jpg (98.05 KiB) Vizualizat de 10042 ori
Picture 171 [640x480].jpg (98.04 KiB) Vizualizat de 10045 ori
Picture 170 [640x480].jpg (79.45 KiB) Vizualizat de 10050 ori
Picture 169 [640x480].jpg (90.56 KiB) Vizualizat de 10058 ori
Picture 163 [640x480].jpg (80.76 KiB) Vizualizat de 10066 ori
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Tocmai ma pregateam sa lansez un topic cu acest titlu.
Am poposit si noi doua nopti la Vasskert, in cadrul circuitului pe care l-am facut prin minunata noastra tara. Un loc deosebit de unde am plecat cu greu mai departe.
Se pare ca am fost in aceeasi perioada cu domnul Liviu Odagiu. Din pacate nu ne cunoastem. Sper sa pot participa la urmatoarele intalniri ale asociatiei pentru a ne cunoaste.
Am aici cateva fotografii din camping:
Excelent, antologica si sugestiva. Cred ca dac'o trimiti la FICC primesti un premiu. Adica, fara regie un regal de reportaj in compozitie natur...natur si fara fictiune. Era interesant sa aflam si povestea transportului desi... este usor de banuit! :D . Ai fost pe faza Adrian, in ceea ce ma priveste ti-as da premiul clubului pentru aceasta fotografie inedita! :!:
Este unul dintre cele mai bune camping-uri , ofera conditii excelente ( apa calda, curent, liniste, locuri de campare bine delimitate, umbra necesara etc. ). Am stat in weekend-ul 15-17.05.2009 acolo, pret 80 RON/2 nopti: o masina, o rulota, 2 adulti, un copil. Sunt multe locuri frumoase de vazut in apropiere.
Simbata 08.05.2010 am trecut prin Sovata si am oprit la camping Vasskert,pretul pentru campare pe anul 2010 este de 13,5 euro/zi(2 persoane,rulota+masina,curent),administratorul a precizat ca incepind cu luna iunie este necesara programarea deoarece locurile de campare sint putine si deja are ceva rezervari in perioada iunie-august.Citeva poze din camping: