Camping Dirste - Sacele / Brasov

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Petru Cracana
Membru forum
16

Camping Dirste - Sacele / Brasov

Mesaj de Petru Cracana »

Pentru cei interesati am fost azi ( 30.08.2008 ) si am facut fotografii in acest camping. Nu am stat in el ( eu fiind din aceeasi localitate - Sacele ) asa ca nu pot da detalii despre servicii.

http://www.eurocamping.ro/darste

Incerc sa ajung si la Rasnov si Bran pentru a "inventaria" campingurile din judet. Daca cineva este interesat de informatii despre vreo locatie in zona ( off-camping ) sa imi spuna pentru a face fotografii ( acces, intrare, iesiri ). De asemenea, pentru orice fel de probleme in zona Sacele puteti sa ma apelati.

As vrea sa va avertizez si asupra zonei ( Sacele, Bolnoc, Piatra Mare), in care ursii sau inmultit peste masura, in conditiile in care arealul lor este tot mai mic. Se pare ca nu mai gasesc hrana suficienta si au inceput sa iasa. Eu locuiesc sub padure si este primul an in care ursii au aparut si la noi. Vin in special la resturile de mancare atrasi de miros. Asa ca daca campati off-road nu lasati mancare si resturile afara.
Nu confundati fenomenul cu cel din Brasov ( Tampa ), unde ursii sunt semidomesticiti si invatati cu oamenii. Aici ursii sunt salbatici asa ca se feresc instinctiv de oameni. Deci in drumetii faceti zgomot ( pentru a va auzi ), iar pe noapte nu le dati motiv de a veni.

Petru,
0752-301901
caravanro@yahoo.com
Skoda Octavia + Knaus Sudwind

Nici mie nu imi vine sa cred cat de des ma bag singur in seama !

0752301901
Petru Cracana
Membru forum
16

revin

Mesaj de Petru Cracana »

Recitind postarea de mai sus mi-am dat seama ca suna ca o reclama de doi lei: intai prezint campingul, apoi spun ca e periculoasa camparea off-camping in zona.

Nu asta a fost intentia mea. In Romania avem campinguri putine si modeste dar avem si varianta off. Trebuie sa profitam de aceasta atata cat timp va mai fi. Asadar, cu masurile de precautie necesare nu cred ca va avea nimeni probleme.

Am inteles ca una din cele mai eficiente arme de aparare contra ursilor, este spayul cu piper. Stie cineva mai mult ?
Skoda Octavia + Knaus Sudwind

Nici mie nu imi vine sa cred cat de des ma bag singur in seama !

0752301901
Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu »

Personal gasesc acest loc foarte curat, 'ordine si disciplina', civilizat.
Acum 2 ani am stat 10 zile iar anul trecut in circuit am trecut macar ptr 1 noapte pe acolo. Era 40 Ron/zi si merita banii.
Anul acesta aceleasi conditii insa 'un pic' mai scump. 79Ron/zi! Cam mult zic eu...
Pretul este ptr masina + rulota + 2 adulti si 2 copii.
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Parerea mea este ca daca vrei sa te opresti pt o noapte (tranzit)la Darste nu se merita. Mai sus un pic spre Predeal este o benzinarie PETROM care are un spatiu de parcare absolut imens. Se poate folosii toaleta din incinta statiei asa ca pt tranzit este ft buna. Este si un restaurant cu motel acolo asa ca eu zic ca pentru o noapte se poate sta ft bine fara probleme acolo mai ales ca noaptea totul este iluminat.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Am trecut pe la ei;nu renteaza.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Scrie răspuns