Vacanta cu rulota în Austria

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ionel Hociung
Membru forum
17

Vacanta cu rulota în Austria

Mesaj de Ionel Hociung »

Abia facusem 2 - 3 iesiri cu rulota în locuri apropiate de casa (30-40 km) si am luat "nebuneasca" decizie sa facem mult mai mult.....o excursie în Austria.
Hotarârea am luat-o într-o singura zi, ceea ce a urmat a fost extraordinar, 3500 km parcursi, doua saptamâni de vacanta de vis, cu vizitarea oraselor : Budapesta, Viena, Graz, Salzburg, Mariazell, Hallstatt si Munchen. Am stat în trei campinguri, doua în Austria si unul în Germania, in toate gasind conditii de cazare extraordinare.
Am fost impresionat de ospitalitatea, bunavointa si amabilitatea austriecilor(socotiti pe nedrept un popor "rece"), de cultul care-l au pentru protejarea naturii, de ordine si curatenie, de grija pe care o au pentru pastrarea sanatatii lor si a celor din jur si nu în ultimul rând de nivelul lor de cultura si de gradul înalt de civilizatie.
Aceste doua saptamâni petrecute în principal în Austria au reprezentat o vacanta de neuitat si recomand tuturor sa viziteze aceasta tara minunata, cu oameni deosebiti.
Postez câteva poze din vacanta.
Fişiere ataşate
DSC00103 [640x480].JPG
DSC00103 [640x480].JPG (81.1 KiB) Vizualizat de 4200 ori
DSC00109 [640x480].JPG
DSC00109 [640x480].JPG (97.92 KiB) Vizualizat de 4201 ori
Camping Gippelblick - Kernhof  la  30 km de Mariazell
Camping Gippelblick - Kernhof la 30 km de Mariazell
DSC00007 [640x480].JPG (79.34 KiB) Vizualizat de 4201 ori
Cand iti faci bagajele pentru vacanta, ia-ti jumatate din haine si dublu bani.

Renault Megane & Adria Prima
Ionel Hociung
Membru forum
17

Mesaj de Ionel Hociung »

Revin si cu alte fotografii

Ionel Hociung
Membru forum
17

Mesaj de Ionel Hociung »

Am revenit
Fişiere ataşate
Un fel  de rulotă
Un fel de rulotă
DSC00527 [640x480].JPG (88.81 KiB) Vizualizat de 4164 ori
Poză de grup
Poză de grup
DSC00207 [640x480].JPG (69.73 KiB) Vizualizat de 4165 ori

Ionel Hociung
Membru forum
17

Mesaj de Ionel Hociung »

Alte poze.

Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Foarte frumos Ionel!sa va fie de bine si la cit mai multe iesiri !!Spune si ceva preturi asa orientativ!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

dragutz,e de luat aminte curatzenia......la noi nu stiu cind va arata asa gazonul din camping....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Salut Baieti,
Am fost pe aici anul trecut cu Fam.Dumitrescu si a fost superrrr!In campinguri noi am stat cu aprox 30 de euro de echipaj cu tot inclus pe zi, dar in Franta am stat si cu 15 euro pe Valea Loirei in localitati mai mici , iar cel mai scump a fost in San Remo, Italia, 50euro pe zi dar in camping cu plaja proprie , farmacie , minigradinita ...etc
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Si v-ati jucat cu lopatica si galetusa la mini gradinita Gogule...? :lol: :lol: :lol: ...Sau de-a doctorul si pacienta? :shock:
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Bravo!

Cu aceste vizite vedem adevaratul decalaj intre Romania si restul Europei de Vest.
Sa incercam sa ne apropiem si noi, prin educatie si comportament, de valorile astfel descoperite.

La cat mai multe astfel de calatorii!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

@Gica - au si sector bunici...aviz amatorilor :D ...cu "lopatele" mai mari ...sa le gasesti mai usor in iarba :D fara ochelari :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Ionel Hociung
Membru forum
17

Mesaj de Ionel Hociung »

Multumesc pentru aprecieri. ÃŽn legatura cu preturile, ce sa va spun? Pentru cazare recomand campingurile mici, afacerile de familie, care sunt foarte bine puse la punct, curate, cochete si ceva mai ieftine(12 - 15 euro/zi pentru masina, rulota si doua persoane).
Campingurile mari cu piscine, lacuri pentru agrement, centre de închirieri si tot felul de fente pot ajunge la 30-35 euro/zi, aici incluzând toalete, dusuri, apa, curent electric, ect... totul la liber.
În general preturile în Austria sunt acceptabile, pe alocuri sunt similare cu preturile noastre, în schimb intrarile la diferite obiective turistice sunt chiar marisoare.
Cât despre decalajul dintre noi si vest europeni..... :( probabil ca tot poporul român ar trebui sa mearga într-un stagiu de reciclare macar doua saptamâni în vest, pentru a putea întelege si noi ce e aia civilizatie. Dar s-ar putea sa riscam sa-i convertim si pe vestici la modul nostru de viata smecheresc, mârlanesc si obscur în care proasta crestere, nesimtirea si prostul gust sunt ridicate la rang de virtute. Cred ca riscul este totusi prea mare si am putea "virusa" si acele locuri minunate.
Nu ne putem permite acest lucru mai ales ca acum EUROPA este si a noastra.
Fişiere ataşate
Camping Natura Wiennerwald - 25 km sud de Viena
Camping Natura Wiennerwald - 25 km sud de Viena
DSC00072 [640x480].JPG (75.89 KiB) Vizualizat de 4467 ori

Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

Nu e locul potrivit ptr acest subiect,dar,dat fiind ca lucrez in afara tarii,si ca ocupatie ma ocup de security prin diverse centre comerciale,discoteci si localuri nocturne,va anunt ca romanii fura ca-n codru......ii prind furind 200g de salam sau 4 crenvursti....mai des-o cutie de bere...sau un PS3..atunci ce sa mai mentionez pe mioriticii ce se pisa linga masina la statziile peco,in loc sa foloseasca toaletele,dorm pe plaja beti morti cu berile linga ei.....si putem continua la nesfirsit.....personal mi-e rusine ca sunt roman.....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Scrie răspuns