topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cred ca a sosit momentul sa se ia o hotarare in aceasta problema! Am tot lalait-o dar acum cred ca e musai! :D
Chestionarul propus de mine are doar scop informativ! Sa vedem cum stam la capitolul entuziasm macar! :)
Intr-o perioada cand puteam intreprinde demersuri pentru a putea beneficia de aceasta afiliere si in 2008, am propus si pledat argumentat avantajele. Mai mult, propusesem ca eu sa platesc taxa de inscriere urmand sa recuperez banii de la potentialii doritori de legitimatie si card. Aveam nevoie doar de o adresa cu antet stampilata. N-a fost posibil pentru ca cei multi au spus ca nu este oportun, ca ne indatoreaza cu sume de cotizatii, ca nu suntem interesati de reduceri etc. Anul ratat 2008 poate ca va fi cel care ne va aduce afilierea pentru 2009 daca cei care decid vor fi receptivi la , sa zicem, a doua campanie. Am intrebat la un moment dat daca cei care au participat la intalnirea de anul acesta au cu ei o scisoare de salut, de curtoazie, ar fi fost un pas mic dar sigur avantajos pentru noi. Nici acum nu stiu daca o simpla hartie a fost redactata si trimisa. Suntem in perioada concediilor si nu vreau sa intru in polemica. Ar fi lipsit de bun simt sa deranzej persoane care acum se gandesc doar la petrecerea timpului in mod placut si relaxant.Chestionarul propus va fi rezultatul doar a celor care sunt mai activi pe forum, poate reflecta subiectiv o stare de spirit. Decizia este in alta parte. Vom vedea...!
Personal, nu am ce sa mai spun , postarile mele din iarna pe aceasta tema inca sunt, argumente pe care le sustin acum si intotdeauna. Suntem oficial organizati dar practic nu!
Decizia e la noi Mihai! Astia multi. Crede-ma! :D De acord cu tine in legatura cu terminarea concediilor. Eu unul deja am inceput campania de promovare. Nepasarea ma deranjeaza enorm dar.....tragem tare cativa si....reusim pana la urma! Dupa ce ne inscriem.....tara ne va fi recunoscatoare! :D
Ma refer la decizia de a promova, sustine o campanie si demersuri pentru convingerea membrilor. Eu stiu ca fara comunicare se creaza ambiguitati, imterpretari subiective etc. Pe forum putem dezbate argumente pro si contra, ele pot influenta decizia finala, dar asa stiu eu ,ca intotdeauna trebuie sa se pronunte cineva oficial care reprezinta comunitatea.
Iata dovada ca se poate si fara tergiversari atunci cand exista hotarare si mai ales operativitate. Felicitari! Ai avut asociatia infiintata, membrii, banii pentru inscriere si stampila. Nu stiu daca a contat parerea majoritatii membrilor, sau numarul lor, in definitiv nu este obligatoriu sa fii membru daca nu accepti anumite conditii de regulament, si organizare. In plus , pana sa postezi erau 12 da la chestionar , acum sunt 13 deci esti si aici sustinator.
Se pare ca mai toata lumea s-a intors din concedii,asa ca.....e momentul sa inceapa actiunea! Toti membrii Consiliului Director sunt acasa!!! Mai asteptam .....altceva? De ce membrii CD nu-si exprima parerea aici??? Ne miscam mai incet ca melcul? Se poate? E cazul sa demonstrati ca nu v-am ales degeaba,nu? Hai sa va vedem la treaba! :D
Sint si Eu deacord cu inscrierea la FIIC cit mai repede ,deoarece putem avea multe de cistigat in urma acestei aderari.Sa fie intr-un ceas bun :!: :D :lol:
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Eu unul sunt întru totul de acord, sa fie printre prioritatile financiare ale asociatiei dupa achitarea cheltuielilor de întretinere a site-ului si a cheltuielilor pentru tinerea evidentelor contabile obligatorii.
Marea majoritate a membrilor ies din tara, dar chiar si în tara au discount-uri la o serie de campinguri (cu conditia sa-si achite contributia personala anuala).
Dupa terminarea vacantelor (dupa luna august) putem "trage linie" la vot si actiona!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Ar trebui stabilit un termen pentru aceasta actiune. Topicul a fost deschis pe 01.08.2008, ar trebui finalizata actiunea de votare cel tarziu la 10-15.09.2008, altfel.......