Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
A inceput pe 12.07.2008.
Dupa Brasov,ajungand in judetul Mures am vizitat Sighisoara pentru a ne opri la Camping Mustang.Timp de 3 zile am vizitat judetele Mures cu localitatile Sovata,Praid,Reghin si Harghita cu localitatile Ditrau,Toplita,Borsec si Gheorghieni.
Va prezint o poza de grup cu membrii clubului nostru care s-au intalnit la Camping Mustang(Familia Dobrovat D. Fam.Tabra Costin Fam.Chiroiu Dragos din Cehia, Fam Curelea C. ,D-l. Bazil din Cluj si gazda noastra D-l Atyla).
Voi revenii cu impresii si imagini din concediul care continua in Maramures si apoi in Ungaria.
Fişiere ataşate
Camping Mustang 2008.jpg (99.94 KiB) Vizualizat de 2079 ori
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Va prezint fotografii realizate in concediul 2008.
Locurile si oamenii pe care i-am cunoscut sunt mult mai frumoase decat apar in aceste imagini.
Campingul Mustang, curtea familiei din Viseul de Sus, Popasul Caprioarelor din Baia Mare, Campingul de langa Budapesta , Campingul Route Roumanie din Minis Arad au fost gazdele noastre primitoare.
Pentru cazare am obtinut o medie de cca. 50 lei/zi pentru 3 persoane, rulota si masina cu curent electric inclus.
Din aceste locuri, cu autovehiculul solo am vazut toate regiunile.
Am parcurs cca 3000 de km in 14 zile fara a fi obositor.
Zona cu pricina este intre Cavnic si Ocna Sugatag la cca 12 km. de complexul turistic Roata.Daca intrebati localnicii veti fi indrumati.
Veti observa pe marginea drumului, grupuri de curiosi care urmaresc fenomenul.Impresia este ca s-a produs un accident de circulatie atat de aglomerata de masini si oameni este zona.Pentru a fi crezuti, soferii coboara din masini si, la punctul mort al schimbatorului de viteza, insotesc masinile pe jos.
Va recomand mare precautie la utilizarea drumului, fara sofer, fiind curbe si lipsa de vizibilitate.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Buna Ziua,
ma numesc Dragos Chiroiu si sunt cetatean roman stabilit in Cehia, rulotist facand parte dintr-un club din Cehia.
Am avut ocazia si onoarea sa ma intalnesc cu familiile Curelea C. si Dobrovat D. in campingul Mustang si apoi am calatorit impreuna cateva zile: am fost impreuna la Viseul de Sus, Baia Mare unde ne-am simtit minunat. Si pe aceasta cale tin sa multumesc acestor doua familii care ne-au primit cu multa dragoste si ne-au integrat in randul lor. Au fost clipe de neuitat si speram ca legaturile sa se dezvolte cat mai mult.
Cu multa stima
Familia Chiroiu.