Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
A trecut cineva recent prin Serbia, mai sunt probleme?
Vrea frate-miu sa mearga pana pe Coasta de Azur si ar fi mult mai scurt prin Serbia dar se cam teme.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Fara probleme! Daca trece pe la Dr Tr severin-Gura Vaii,are 120 de km pana la Pojarevac si apoi autostrazi.....pana unde vrea el! Ptr Serbia trebuie pasaport si Carte Verde separata!!! Sa-si puna pe GPS ultimile harti cu Serbia sau sa incerce sa treaca Serbia pe zi,in caz ca se incurca sa poata intreba. In principiu dupa ce "lasa" Dunarea in dreapta.....tine drept spre Pojarevac asta si-l ocoleste inspre autostrada. Pana in Italia il costa 40 de euro autostrazile. 10 Serbia,20 Croatia,10 Slovenia. Drumul e feeric pe malul sarbesc! Privelistea minunata....pe malul romanesc! Trece prin Cazane.....recomand trecerea ziua. In functie de cat de noua este masina va fi sau nu tras ptr 5 minute pe dreapta la Sloveni! :D Au ceva cu romanii cu masini noi sau mai noi! Nu sunt rai dar.....pierzi putin timp! Se mai intampla sa fie ceva radare pe autostrazi dar....se merge undeva la 130-150 km/h cam fara probleme. Am fost oprit o singura data de politie pe centura Belgradului. Nici o problema desi nu aveam carte verde separat! In rest.....drumuri foarte bune....desi au avut un razboi crunt!
Nu sunt din UE!!! Deci pasaport! Nu trebuie viza. La fel ca la Elvetieni.....numai ca astia te opresc. Si inca ceva. Va gasi coada ptr ca sunt multi cei cu micul trafic. Se trece pe langa ei fara probleme. Asa e regula.
Am trecut prin Serbia,la intoarcerea din Croatia,fara probleme.Si eu auzisem de carte verde separata ,dar, pe a mea fiind trecute toate tarile ,nu am mai luat si nici nu m-au controlat.Granicerii sarbi s-au uitat in rulota ,destul de sumar .Grnicerii nostrii , dupa ce m-au bagat in fata ( erau multi cu micul trafic ) s-au uitat mai mult de curiozitate , sa vada cum este o rulota la interior. parpaneata > slovacii au facut taxa de drum 30 euro / 3 luni .Ori am luat eu teapa .....dar nu cred,m-am uitat la toate masinile din benzinaria de unde am cumparat vigneta si toate o aveau la fel.