camping "baile Lipova''jud.Arad

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristi Nastase

camping "baile Lipova''jud.Arad

Mesaj de Cristi Nastase »

Am descoperit un loc minunat in timp ce mergeam spre Arad,din dorinta de a campa undeva am intrebat un localnic care ne-a indrumat la baile Lipova ,loc unde am descoperit oameni minunati(preotul DEHELEAN GHEORGHE si doamna MILOS DORINA) care am observat ca sunt de un real folos comunitatii din care fac parte.In continuare va prezint un set de imagini cu biserica din apropierea campingului care a fost construita din banii(4,5 miliarde lei) domnului MILOS CONSTANTIN sub hramul"SFINTII IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA(felicitari domnule MILOS chiar daca nu am avut ocazia sa va cunosc)
Fişiere ataşate
Picture 073 [].jpg
Picture 073 [].jpg (64.08 KiB) Vizualizat de 2552 ori
Picture 072 [].jpg
Picture 072 [].jpg (68.43 KiB) Vizualizat de 2552 ori
Picture 044 [].jpg
Picture 044 [].jpg (89.42 KiB) Vizualizat de 2553 ori
Picture 042 [] [].jpg
Picture 042 [] [].jpg (90.59 KiB) Vizualizat de 2555 ori
Picture 005 [].jpg
Picture 005 [].jpg (96.99 KiB) Vizualizat de 2556 ori
Picture 010 [] [].jpg
Picture 010 [] [].jpg (87.04 KiB) Vizualizat de 2556 ori
Picture 006 [].jpg
Picture 006 [].jpg (83.92 KiB) Vizualizat de 2557 ori
Picture 008 [] [] [].jpg
Picture 008 [] [] [].jpg (99.21 KiB) Vizualizat de 2556 ori
Picture 007 [].jpg
Picture 007 [].jpg (98.47 KiB) Vizualizat de 2559 ori
Picture 009 [].jpg
Picture 009 [].jpg (57.79 KiB) Vizualizat de 2558 ori
Cristi Nastase

Re: camping "baile Lipova''jud.Arad

imagini de la slujba religioasa(totul avea o rezonanta deosebita)
Fişiere ataşate
Picture 015 [].jpg
Picture 015 [].jpg (51.52 KiB) Vizualizat de 2545 ori
Picture 001 [].jpg
Picture 001 [].jpg (88.08 KiB) Vizualizat de 2546 ori
Picture 049 [].jpg
Picture 049 [].jpg (71.98 KiB) Vizualizat de 2541 ori
Picture 063 [].jpg
Picture 063 [].jpg (65.8 KiB) Vizualizat de 2543 ori
Picture 048 [].jpg
Picture 048 [].jpg (89.9 KiB) Vizualizat de 2550 ori
Picture 047 [].jpg
Picture 047 [].jpg (95.08 KiB) Vizualizat de 2543 ori
Picture 030 [] [].jpg
Picture 030 [] [].jpg (89.12 KiB) Vizualizat de 2546 ori
Picture 029 [].jpg
Picture 029 [].jpg (97.37 KiB) Vizualizat de 2543 ori
Picture 028 [] [].jpg
Picture 028 [] [].jpg (88.45 KiB) Vizualizat de 2545 ori
Picture 013 [].jpg
Picture 013 [].jpg (77.28 KiB) Vizualizat de 2546 ori
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Ce ai cautat bre pe la Arad ?Eu la Lipova am facut armata 9 luni ca terist in 1985.He he he ,ce vremuri! Plus ca tatal meu e de loc de prin Cermei ( langa Ineu ) si am si acum neamuri pe la Arad , Tarnova , Vinga.Si au un grai atata de fain! Este Cristi ?
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Cristi Nastase

Salut Danute ,am fost cu Zenaida la facultate (medicina) ptr. a sustine niste examene.Adevarat zici ,oameni de calitate ,l-am rugat pe parintele Dehelean sa aduca si o galeata cu "bun simt" si sa arunce pe unii de pe la noi (vezi parlamentari si alti gomosi care mergeau pe jos si acum au vindut pamantul parintilor si se rup in figuri prin cluburi de "fitze')Sa ma scuze doamna dar s-a vazut ca ai trecut pe acolo ,doi gemeni care semanau cu tine te asteapta in gara :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Merci mult Cristi! Zona de acolo chiar merita vizitat :idea:
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: camping "baile Lipova''jud.Arad

Mesaj de Rusu Mihail »

Din cauza vremii nefavorabile din Vest, a temperaturilor f scazute pt aceasta perioada, am revenit in tara. Partea a 2a a excursiei pe Austria sa o facem cind va reveni "vara"..
Cu aceasta ocazie, dupa ce-am intrat in tara, ne-am propus o plimbare "la pas" prin citeva campinguri si locatii noi pe unde nu am fost, sau mai putin cunoscute. Lipova-Arad:

Imagine

Am intrat in Lipova si am decis sa campam la Camping Baile Lipova. Cam intortocheat accesul, pe niste stradute f.inguste in stil vechi, pe care cu mai mult de " la pas " nu merge.
Totusi dupa citiva km in care am intrebat localnicii daca buna directia (nu prea imi venea sa cred dar era bine) am ajuns in acest camping super, care sincer nu prea e de de rulote.
Locatia frumoasa, este situată într-o zonă cu ceva dealuri, în imediata vecinătate a Lipovei, la circa 30 de kilometri de municipiul Arad şi la trei kilometri de centrul oraşelului Lipova.
Regiunea este păduroasă pe valea pârâului Şistarovaţ, la o altitudine de 140 de metri. Casutele in numar de 15-20 sint intr-o stare super. Gratar amenajat. Alimentari curent pt rulote.
Am oprit in parcarea f.frumos pavata, ca nu ne mai interesa cum e la cit de obositi eram. Curte curata, ordine, flori, pomi, banci alei, totul impecabil. Nu ne venea a crede ce vedem.

Imagine

Imagine

Dimineata am facut citeva poze. Se vede clar cit s-a muncit la camping. Curte super, piscina adevarata, totul este la superlativ, nu-ti poti imagina, dupa trecerea prin localitate.
Cristi a postat super, noi nu am intrat in biserica iar singurele discutii au fost cu receptionera foarte amabila. Adaug citeva fotografii pt a se intelege si mai bine situatia locatiei

Imagine

Imagine

In incinta se afla si un chiosc de unde fiecare isi poate lua strictul necesar. Deasemeni este si un restaurant modern cu terasa, pt cei ce doresc o seara mai relaxanta fara munca.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Tariful practicat de Camping Lipova este de 60 lei / echipaj rulota inclus tot. (40 lei/cort) Incerc o discutie ( ratata pt citeva minute ) cu conducerea pt o reducere in favoarea ClubRV.
Mi se pare un loc f. bun de odihna, atit pt cei ce ajung in zona cit si pt cei ce tranziteaza spre sau dinspre vest. Primirea frumoasa, curatenia si locatia, ne-a facut sa decidem a reveni.

Imagine

Voi scana si un pliant, pt a avea informatii si mai complete. Cu exceptia accesului ceva mai greoi prin Lipova, ( bifurcatia spre Timisoara ) restul este de nota 10. Iata si citeva linkuri utile :

http://www.7izvor.ro/ro/puncte_atractie.html - http://www.tourist-informator.info/ro/i ... a-72-arad/ - http://www.hoinareala.ro/statiuni_balne ... le_lipova/
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns