Pe Transfagarasan...www.balearau.com

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Relu Buliga
Membru forum
18

Pe Transfagarasan...www.balearau.com

Mesaj de Relu Buliga »

Pensiunea Balea Rau este situata pe DN7C - Transfagarasan, la
4 km sud de comuna Cârtisoara, la poalele muntilor Fagaras. Am vorbit cu propietarul pensiunii si ne poate primi in curtea pensiunii cu rulotele
Pret 20 Ron(curent si apa)Pret pt dormit camera cu 2 paturi 120 Ron.
Tel :0752309702.Revin cu poze...
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: Pe Transfagarasan...www.balearau.com

Mesaj de Odenie Sergiu »

Relu Buliga scrie:Pensiunea Balea Rau este situata pe DN7C - Transfagarasan, la
4 km sud de comuna Cârtisoara...
Pret 20 Ron(curent si apa)Pret pt dormit camera cu 2 paturi 120 Ron.
As fi interesat de un loc unde pot sta cu rulota 2-3 zile,inainte de urcarea pe Transfagarasan,sa o las peste zi,pentru a urca fara rulota.Daca stiti un loc cat mai aproape de soseaua care urca...Ar fi interesanta si aceasta pensiune,daca mai e valabila oferta.Eventual un nr. de telefon pt. informatii.Multumesc.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Sergiu, eu am stat mai sus de Cartisoara pe partea stanga a drumului pe malul unui raulet, pe timpul verii sunt multi care stau cu cortul acolo, am vazut si olandezi cu campere, locatia este off-camping, este si un club de parapantisti in zona.
P.S. Asta ca o alternativa la camparea in curtea pensiunii 😉
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Da,de stat ar fi ok(multumesc de info),dar sa las rulota cu toate in ea(panou solar,electronica,etc...) intr-un loc nesupravegheat si sa plec toata ziua...Sunt patit,mi-a fost sparta odata si atunci nu aveam mai nimic inauntru,dar m-au costat reparatiile.In general prefersa stau off,dar cand nu plec de langa ea,prea departe. :oops: .Oricum mi-ar fi util sa stiu mai exact si despre aceasta locatie(alternativa):stanga mergand sau venind dispre... si cam la cati km aprox.

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Poti sta fara probleme in curtea pensiunii la http://www.ggt.ro/www.ggt.ro/PENSIUNEA_ ... BALEA.html sau mai sus la http://www.balearau.ro, poti spune ca vii din partea mea..
Este superrr..
Tel:0744649371;0788649371
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Multumesc;la balearau.ro e imprejmuit?(dincolo vad ca e).As avea nevoie doar de acces la toaleta,eventual apa potabila si pt.uzul menajer din rulota;si sa pot goli si rez. de apa menajera.Ambele locatii sunt la fel de superr?

Gavriil Stiharul
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

O curte foarte, foarte mare, împrejmuită şi sigură are pensiunea Vama Cucului. Nu am mai fost pe acolo de câţiva ani dar cred că o căutare pe internet te poate edifica.
Pensiunea Vama Cucului este ultima pensiune de pe vale chiar înainte de a începe urcarea pe Transfagărăşan dinspre Cârţişoara. E înainte de prima curbă de urcare.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Pretul pentru campare 2010 este de 25 ron/zi.
vezi poze aici :http://www.turistinfo.ro/cartisoara/caz ... 54728.html
Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Relule,

Ce pericol de inundatii exista in zona??? Daca te gandesti ce se intampla in Moldova acum si ce vreme a fost in Bucuresti in ultima perioada, incepi sa iti pui tot felul de intrebari :) .
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Fiti pe pace ca nu vine apa......
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

A fost cineva de curand in zona? Plec sambata viitoare in primul drum cu rulota si ar fi bine daca as merge la sigur mai ales ca plec dupa ora 14 din Ploiesti... Orice locatie si un nr de telefon mi-ar fi de ajutor. Stima !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am re vizitat locatia Cabana Vama Cucului, unde cu ani in urma, am poposit cu primul nostru camper. Sint dezamagit de ceea ce am gasit si nu venim cu vesti bune.
S-au construit masiv multe pensiuni. Cineva "puternic" a luat fosta parcare din fata cabanei si a ridicat o pensiune...Podul vechi e rupt de ape si e un drum ocolitor.
Nu am mai intrat deoarece drumul era inclinat rau intr-o parte si cam rupt si el plus faptul ca e o ruta ocolitoare prin spatele a mai multor pensiuni. Asta e situatia..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Curtea Cabanei Vama Cucului, care e destul de spatioasa pt campare, era curata si ingrijita. Citiva lucratori mi-au dat impresia ca lucrau pt refacerea podului rupt.
In rest am gasit decit doua locatii cu citeva rulote ce aveau linga niste jepuri serioase, deoarece din acele curti, era imposibil de a iesii cu camperul pe timp ploios...

Imagine

Imagine

Locatii ca poieni sint f multe, dar pe majoritatea sint inscriptionate "camparea interzisa", asa ca am preferat a ne indrepta putin cam mihniti, catre Simbata de Sus..

Ca amintire a locatiei pe timpurile cind nu erau atitea constructii si viata era ceva mai linistita, mi-au ramas citeva poze din care postez decit una de la Vama Cucului.

Imagine

.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns