Propunere litoral 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Cristi Dronca

Propunere litoral 2008

Mesaj de Cristi Dronca »

Acum este perioada de concedii uni l-au avut la altii urmeaza,si am constatat la Gura Raului ca foarte multi participanti ar dori o noua intilnire.De ce nu pe litoral ?.Este foarte greu din punct de vedere organizatoric sa ne reintilnim toti membrii clubului si atunci vin cu urmatoarea propunere: sa gasim o locatie conditii out-camping ex.plaja Corbu sau Vama Veche la capatul statiunii cit mai aproape de bulgari si cit mai departe de balamucul din statiune sau o alta locatie pe care va rog sa o propuneti,in care sa ne intilnim.Unii dintre noi vor ramane o perioada mai indelungata si vor putea sa supravegheze rulotele celorlalti care pot pleca acasa linistiti fara rulote si sa revina in week-end.Va fi un dute vino al nostru, al rulotistilor si ne putem intinde pe o perioada mai indelungata fara sa ne mai plingem ca timpul a fost prea scurt sau ca nu ne-am putut invoi de la servici.Este vara haideti la mare.Astept comentarii, propuneri,sugestii si reclamatii pe forum sau la tel.0741.25.75.10 :lol:
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Idee excelenta! Noi am veni de la Timisoara, pentru ca trebuie sa ducem copiii la mare, am vrea sa mergem chiar de saptamana viitoare, dar ma tot uit la preturi prin campinguri si sunt un pic cam "duble" fata de anul trecut. Daca pun la socoteala si drumul si restul cheltuielilor cam depasesc bugetul, deci ideea de off camping ar fi buna, cu toate ca lipsa grupului social ar fi o problema... eu nu am wc in rulota. Poate stie cineva un loc unde daca am merge mai multi s-ar face o reducere, ceva. Ar fi super, oricum.
Tavi
RO +40745007103
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

@Tavi
La mare poti sa mergi dar la Gura Raului de ce nu ai venit ca era mai aproape? Timisoara nu a avut nici un reprezentant ! :( De altfel nici Clujul :(
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Sincer am suferit tot weekendul pentru ca nu am venit la intalnire... din pacate eu 2 saptamani pe luna sunt plecat in strainatate... acum sunt in Bulgaria si ma intorc sambata... eu as fi venit la intalnire si de acolo as fi plecat direct la mare daca de exemplu intalnirea era in weekendul care vine... imi pare rau.
Tavi
RO +40745007103
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

@Tavi
Da-mi un telefon sau un email si-ti propun o rezolvare a WC-ului pt. rulota,

reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Incepand de marti 1 iulie vom fi la mare la plaja Corbu timp de doua sau trei saptamani.
Va urez concedii placute si odihnitoare tuturor !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

De pe 15 iulie....Corbu sau Vadu! :lol:
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Haideti ca incepe sa se lege ceva. Continuati sa va anuntati plecarile pe litoral,data plecarii locatia si numarul de zile.Sint convins ca se vor putea forma grupuri de 5-6 echipaje(cu cit mai multe cu atit mai bine) :lol:
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Vom veni si noi în weekend-ul (17)18-20 iulie pe plaja Vadu.
Sa ne revedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Cristi Dronca

Unde este plaja Vadu ?

Mesaj de Cristi Dronca »

In week-end-ul ce urmeaza 4-6 ,7Iulie voi pleca si eu la mare plaja Corbu sau Vadu,dar am o problema nu stiu unde este plaja Vadu imi poate spune si mie cineva ?Va multumesc. :roll:
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Mai la nord de Navodari, cum vii dinspre Mamaia, loc. Corbu si acolo întrebi de sat Vadu. La plaja se ajunge prin satul Vadu.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
BorbolyIstvan
Membru forum
19

Litoral 2008

Mesaj de BorbolyIstvan »

Si noi vrem la mare în august (02-09)!
Încuiat