topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Stie cineva un camping in apropiere de pestera Romanesti, Valea lui Liman sau imprejurimi?
Imi ce scuze de intrebare tinand cont ca eu sunt din Timis...
Multumesc,
Caut camping pentru siguranta pe timpul noptii si nu numai, pentru ca mergem numai noi, adica o familie, o masina si o rulota si cu 2 copii mici, si in conditiile astea nu as prea sta singur in camp... daca sunt 2-3 rulote e altceva, parerea mea, eu am auzit povesti urate in situatii de-astea. Dar se pare ca este ceva camping in zona, la Tomesti, de 2 margarete, o sa sun maine dimineata sa vad. Numai ca se anunta vreme proasta in weekend.
Am fost in "control" in zona. E penibil, un motel abandonat care avea atasat si un camping complet utilat. Din pacate de 2 ani s-a pus lacat!!! Mare pacat, era un loc superb. Este acel loc in fata motelului unde se zice ca in weekend e plin, dar erau si destule gunoaie. Si nu ai absolut nimic facilitati, este practic o zona moarta. Numai noi romanii stim sa sa ne batem joc in halul asta... sau mai bine ma opresc...
Apoi am fost la lacul de la Surduc, o alta zona superba. Este camping... dar proprietarul parea tare deranjat de intrebarile mele, era genul de abordare care iti taie aripile... am trecut peste asta... si m-am lovit de altele: curent nu da la rulote, chiar daca el are in micul "bar-magazin ABC", toaletele (doua la numar) mizerabile, apa numai rece la o chiuveta de care iti era frica sa te apropii... coborarea spre lac se face pe un drum pe care eu nu m-as baga cu rulota dupa mine, si ca fost si viitor posesor de jeep experienta imi spune ca daca ploua cu masina cu tractiune 4x2 si rulota nu mai iesi de acolo... si cam atat. Pacat, ca zona e superba, nu va mai pun si poze ca m-am enervat destul eu, imi pot imagina frustrarea tuturor rulotistilor cand intalnesc asemenea locuri lasate in paragina... cel putin acum stiu ce vreau sa fac cand voi fi mare: IMI DESCHID UN CAMPING !!! Sper ca nu v-am pplictisit.
Cu respect,
un gand bun. oare nu ar fi bine ca sa se gandeasca asociatia la deschiderea unui camping!? stiu, o sa sara colegi de forum si o sa spuna ca nu sunt bani,etc,etc. am zis si eu, e doar un gand de al meu. :idea:
Ideea unui camping s-a emis de catre membrii fondatori în primele întâlniri când, practic, s-a înfiintat asociatia ca fiind un scop principal, însa îndepartat din cauza fondurilor (teren aferent, dotari, cheltuieli întretinere, etc.). Ramâne un scop-dorinta al asociatiei.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
pai cred ca s-ar putea prin infiintarea unei societati pe actiuni-nu prea ma pricep,dar asta poate avea oricati actionari.sunt bani multi,intr-adevar,dar se pot strange in cativa ani prin sume varsate de membrii in functie de posibiliti.in 2-3 ani fiecare varsa cat poate intr-un cont,etc.poate pare complicat,dar cu cat incepem mai repede,cu atat mai bine.pe masura ce se strang banii se cumpara intai terenul,etc.
nu stiam ca se vorbise de asa ceva, ideea fiind de mai de mult luata in discutie. eu cred ca se poate(cunosc caz,dar nu de infiintare a unui camping),stiu e dificil,foarte dificil .dar cred ca in cativa ani se poate materializa ceva.sunt oameni care au bani.aici, altundeva,sponsori. :o
Eu va propun altceva daca se vrea cu adevarat, si ne costa putin: finantare cu fonduri UE. Practic noi trebuie sa ne platim proiectul si alte cateva cheltuieli de inceput, iar restul vine finantat, iar apoi spre sfarsit se recupereaza toate investitiile initiale, oricum. Nu stiu exact cum functioneaza dar ne putem interesa, pentru dezvoltarea turismului se dau bani multi si repede.