Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
in acest sfarsit de saptamana 4 familii am tras o fuga pana la malul marii...ne mancau putin cauciucurile
multumim lui @liviuA (bucuresti)si familiei lui pt ca au avut curajul si nebunia sa vina cu noi intr-un loc necunoscut si departe de civilizatie, lui @florinif (bucuresti) si nu in ultimul rand prietenilor nostri de suflet @dfevro(focsani)
am facut asa cum ne-am propus un ied la protap iar @liviuA ne-a rasfatat cu niste delicatese pe disc (mmmmmmmm)....mai bine lasam pozele sa vorbeasca
abia asteptam urmatoarea iesire impreuna...parca si visez..."legume gratinate pe disc", oua "zdrente" pe disc....
Fişiere ataşate
DSCF0012 [640x480].jpg (66.86 KiB) Vizualizat de 3178 ori
Felicitari si din partea mea,ati dat un exemplu demn de urmat .Cine nu isi poate dori o asemenea iesire,bravo bravo bravo si va doresc cit mai multe iesiri de genul asta.Trebuie totusi sa recunosc ca am o curiozitate imi puteti spune va rog unde este mai exact aceasta locatie.Este atat de frumosa plaja incit imi doresc si eu sa imi petrec un sfarsit de saptamina acolo.
Revederea cu unii dintre ei a fost mai mult decat placuta (@florinif) iar noile cunostinte s-au dovedit a fi o familie deosebita(@liviuA)
Plaja este in satul Corbu, este neamenajata si pot spune ca esti in siguranta acolo...altii erau veniti cu cortul putin mai departe de noi si erau chiar singuri
Aceasta plaja este recomandata persoanelor care simt nevoia sa se recreeze
Probabil ca @florinif va posta si el poze in acesta seara, chiar si @liviuA, deoarece ei au mai stat pana astazi acolo
PS: pentru Liviu si Florin...multe salutari de la Mura ("micuta" noastra catelusa)
Fişiere ataşate
dscf0002_dvd_ntsc_165 [640x480].jpg (52.5 KiB) Vizualizat de 3527 ori
Salutari tuturor!
Am ajuns cu bine acasa, dar cu pareri de rau pentru ca timpul s-a scurs atat de repede si intalnirea noastra a durat prea putin.... Am avut parte de timp bun si de prieteni si mai buni asa ca tot ce mai putem face este sa rememoram prin intermediul fotografiilor, chiar daca nu suntem profesionisti in domeniu....
Fişiere ataşate
Fara cuvinte... [640x480].jpg (35.58 KiB) Vizualizat de 3490 ori