Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
An de an si cu fiecare intalnire a clubului, intalnesc tot mai multi copii rulotisti.
Ai mei sunt mari si nu ne insotesc la intalniri, dar afectiunea mea se revarsa asupra tuturor copiilor, pe care i-am vazut crescand, le stiu numele si parintii, pe unii i-am vazut chiar de la varsta de doua saptamani ! La anul (2012) Intalnirea Nationala a copiilor incepe in ziua de Vineri 1 Iunie 2012. Hai sa facem ca intalnirea de la anul sa fie o adevarata sarbatoare a copiilor nostri !
Sper si eu ca 1 an sa ne fie de ajuns ca sa putem pregati pentru ei surprizele asa cum trebuie.E drept ca anul acesta desi am avut multe planuri n-am reusit sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus si din cauza vremii dar si din cauza necomunicarii intre noi parintii.Am avut foarte putine raspunsuri active la solicitarile noastre.Dar...daca Sandu a dat deja startul la mobilizare...sunt convinsa ca la anul va fi muuult mai bine.
Daca suntem de acord cu totii poate infintam si un mic fond pentru ei.Contul "surpriza" poate strange cativa banuti de la fiecare posesor de copii in asa fel incat la anul sa le putem cumpara ceva mai substantial .Ma gandeam la o suma micuta (cam 10 Ron/luna) si la cadouri cu dubla utilitate adica zmeie si mingii ,rucsaci micuti,bidoane de apa pentru biciclete toate inscriptionate CLUB RV.